Pitkäperjantain tunnelmaa omassa kodissa ja pääsiäissuunnitelmat!

25. maaliskuuta 2016


Oikein mukavaa pitkäperjantaita ja pääsiäisen aloitusta!

Pääsiäinen on ihanaa loma-aikaa, jolloin vieraillaan sukulaisten luona, nautitaan herkkuja ja pääsiäismunia, sekä tehdään kaikkea mukavaa lasten kanssa. Meidän pääsiäisloma on täynnä ohjelmaa ja mikään päivä ei tule olemaan tylsä. Vuorossa on kahvittelua kavereiden kanssa, ruokailua isovanhempien luona, puistohetkiä tyttöjen ystävien ja omien ystävien kanssa. Olemme menossa käymään myös Korkeasaaressa ja käymme katsomassa eläimien pääsiäisen viettoa. Paljon kaikkea mukavaa puuhaa tiedossa.

Tänä vuonna en sen suuremmin panostanut pääsiäisen sisustukseen. Esille laitoimme tyttöjen kanssa hopeisia pupuja ja munia, rairuoho tuli kasvatettua ja virpomisoksat tuli koristeltua. Laitoimme pajunkissoja myös tulppaanien seuraksi muutamaan Riviera Maisonin maljakkoon, jolloin pääsiäisen fiilis on saavuttanut myös meidän kodin sisätilat. Myös ulos olemme asettamassa tyttöjen kanssa narsisseja ruukkuihin, jos näistä säätiedoista ottaisi nyt jotain selvää. Huomenna olisi tarkoitus mennä narsissit hakemaan ja istutukset saavat käynnistyä. Aiomme koristella narsissi-istutukset myös pajunkissoilla näin pääsiäisen ajaksi. Kivaa puuhastelua siis pääsiäisen aikana tiedossa. Huomenna leivomme toisen kerran vielä aiemmin postaamani Kinder-juustokakun ja tarjoilemme sitä koko suvulle pääsiäisen kunniaksi. Juustokakku oli kyllä niin hyvää, eikä yhtään niin makeaa miltä se kuulostaa. 


Tästä käynnistyy kiva pitkäperjantai pitkän lenkin merkeissä, jonka jälkeen voikin alkaa suunnittelemaan huomista kahvitteluhetkeä parhaiden ystävien ja heidän lasten seurassa.

Kivaa ja rentouttavaa päivää!


4 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.