PompDeLux-kutsut kodissamme ja tulevasta kesästä asiaa

4. maaliskuuta 2016


Oikein mukavaa viikonlopun aloitusta ja perjantaita!

Perjantai on aloitettu, niinkuin joka perjantai, lapset viemällä päiväkotiin ja etätyöt käynnistämällä. Maaliskuun eka viikko alkaa kohta olemaan pulkassa ja viikonloppua odottelen jo kovin. Minulla on nimittäin tiedossa ihan mahtava sunnuntai samban parissa. Kesäkuun sambakarnevaaleille harjoittelu käynnistyy ja suunnitelmat on jo niin vauhdissa. Sunnuntaina pääsee siis nauttimaan jo ennakkoon tulevasta kesästä, pääsee kuuntelemaan kesäistä musiikkia ja tanssimaan kesäisiä sambatansseja. Otamme viikonloppuna ennakkolennon kesään ja virittäydymme esiintyvän ryhmämme kanssa kesän kuumiin rytmeihin.

Hypätään tänään kumminkin hieman ajassa taaksepäin tasan viikon verran. Nimittäin viime viikonloppuna järjestin kotonamme perinteiset PompDeLux-kutsut ystäville ja tutuille Pompin kevät/kesä SS16-malliston ympärille. Oli kyllä mukava kokoontua taas ystävien kanssa yhteen, viettää hieman omaa aikaa lastenvaatteiden ja herkkujen parissa. Pieni arjen irtiotto se on tämäkin. Rakastan emännöidä kaikenlaisia kutsuja ja tälläkin kertaa ilomielin nämä kutsut järjestin. Minusta on aivan ihanaa, kun omaan kotiin tulee elämää ja vieraita + pääsee tarjoilemaan jotain hyvää syötävää muille. Kutsut myös motivoivat siivoamaan oman kodin katosta lattiaan ja tulipahan perinteinen talven/kevään ikkunoiden pesukin tehtyä pienen, terveellisen paineen alla, mutta vasta kutsujen jälkeen kyllä. Meidän ikkunat kirjaimellisesti huusi ikkunanpesua ja nyt se oli tehtävä.

Hauskat kutsut takana ja ostoja tuli tehtyä omille tytöille taas. Ajattelin laittaa tänne blogin puolelle muutaman tunnelmakuvan kutsuista, jos vaikka joku teistä ei ole koskaan ollut PompDeLux:n kutsuilla ja innostuu aiheesta.


Oikein reipasta viikonloppua kaikille!


2 kommenttia

  1. Olisin niin halunnut tänään tilata nuo Pompin kampis teepparit, mutta joka värissä/kuvassa loppu! Älytöntä miten äkkiä suosituimmat jutut myydään loppuun, kiva sitten esittelijän mainostaa -20% kampanjaa kun ei ole mitä myydä. :( Kivaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Se on todella ikävää. Siksi minäkin varasin kutsujeni ajankohdan heti malliston julkaisun lähelle, koska viimeksi moni vaate oli loppuunmyyty jo ekan viikon aikana.

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.