Rakkaat terveiset ja kiitokset mammalle ja papalle & lukijakilpailu!

29. maaliskuuta 2016


Oikein mukavaa tiistaita kaikille!

Tänään on se tiistai, jolloin olen päättänyt hetkeksi pysähtyä tähän hetkeen ja ilmaista kiitollisuuttani sukulaisilleni. Aivan liian harvoin sitä muistaa kiittää läheisimpiä ihmisiä heidän olemassaolosta ja avuliaisuudesta, mitä he automaattisesti meille tarjoavat. Sitä pitää omaa tukiverkostoa ihan itsestäänselvyytenä, mitä ei oikeasti saisi koskaan tehdä. Kun asiat muuttuvat itsestäänselvyydeksi itselle, on aika herätä ja tehdä jotain asioille. Koskaan ei saisi siis tälläiseen olotilaan tuudittautua, vaan päinvastoin herätä siihen tunteeseen ja antaa hyvän kiertää. Minulle tarjoutui erittäin mukava mahdollisuus päästä kiittämään lähimmäisiä ihmisiä heidän olemassaolosta Indiedaysin ja Vaasan Sano se leivällä-kampanjassa. Sano se leivällä-kampanjassa meillä bloggaajilla ja teilläkin on mahdollisuus päästä kertomaan tunteistanne ja fiiliksistä tärkeille ihmisille leivän muodossa. Niin usein tässä hektisessä arjessa unohtaa kertoa lähimmille ihmisille ne tärkeät sanat ja olla kiitollinen kaikesta avusta ja tuesta, mitä meille tarjotaan. Pienillä teoilla voi piristää omaa ja läheistensä arkea ja tuoda jokaiseen päivään hippunen taikaa.

Kun kuulin tästä Vaasan kampanjasta ja mahdollisuudesta päästä kiittämään läheisiä ja osoittaa kiitollisuutta kaikesta tuesta, mitä sitä elämänsä aikana on saanut, tuli mieleeni heti omat vanhemmat. Me päätimme yhdessä pienten tyttöjeni kanssa kiittää minun vanhempia, eli mammaa ja pappaa. Vanhempani asuvat meistä noin kolmen kilometrin päässä ja pyrkivät auttamaan meitä aina parhaansa mukaan, vaikka apua ei välttämättä edes tarvittaisi juuri sillä hetkellä. Mamma ja pappa soittavat meille melkein päivittäin puhelimella ja Skypen välityksellä ja kysyvät kuulumisia. Tyttöni kysyvät melkein päivittäin, jos voisimme mennä leikkimään mammalle ja papalle. Vanhemmistani on siis muodostunut meille tuki ja turva, johon voin aina turvautua hädän hetkellä. Heidän avulla meidän arki luistaa moitteettomasti ja heidän luo on mukava mennä. Itse haluan heille tarjota mahdollisimman paljon aikaa omien tyttöjen seurassa ja he siitä kyllä nauttivat täysin rinnoin, Ikää omille vanhemmille on muodostunut jo 66 & 70 vuotta, joten oma kynnys pyytää apua on kyllä herkillä heidän jaksamisten takia. Onneksi harvoin joudun pyytämään apua heiltä, koska he niin mielellään meitä tyttöjä auttavat.
Niinpä annoin meidän 2 & 3 vuotiaille tytöille vapaat kädet toteuttaa heidän leivät mammalle ja papalle. Selitin omille lapsille kiitos-sanan käyttöä ja tytöillä on tapana kiittää vanhempiani aina, kun lähdemme heiltä kylästä. " Kiitos ja heippa" huudetaan jo ulko-ovelta heiltä poistuessa ja tässä vaiheessa nuorempi tyttömme rientää vielä antamaan halin ja pusun heille. Niinpä tytöt valmistivat Vaasan tummasta täysjyvä Taika - leivästä vanhemmilleni kiitosyllärit sydämen muodossa. Leivät valmistuivat innokkaiden tyttöjen käsistä ja meinasivat kadota parempiin suihin jo valmistuksen aikana. Normaalisti valmistamme tietenkin suolaisia leipiä Vaasan tummasta täysjyvä Taika-leivästä, koska täysjyväleipä on leivottu täysjyvävehmästä, -rukiista, -kaurasta ja -speltistä. Tämä täysjyväsarja on siis hyvin terveellinen vaihtoehto aamu-, väli- tai iltapalaksi. Niin minä kuin tyttönikin pidämme leivän mausta ja ulkomuotoa on hauska muokkailla aina välillä erilaisilla muoteilla ja päällisillä. Tällä kertaa, koska aiheena oli terveisten ja kiitosten lähettäminen rakkaille ihmisille, valitsimme täytteeksi mansikkahillon, jolloin sydänmuoteista muotoillut leivät varmasti kertoisivat sitä tarinaa mammalle ja papalle, mitä me tyttöjemme kanssa halusimme heille viestittää. Kaikki mitä haluamme heille sanoa, on kiitos!

Vaasan Taika-kampanjalla on myös käynnissä mukava lukijakilpailu, johon juuri sinä voit osallistua joko yksin tai lähimmäisten kanssa. @Vaasan_leipomot arpoo Instagram-tilillään kaksi voittajaa joka viikon perjantai ja palkitsee heidät herkullisilla eväskoreilla. Kannattaa siis osallistua! Tarkemmat ohjeet ja säännöt löytyvät täältä.


1 kommentti

  1. HEI! Tykkään tyylistäsi ja seuraan Blogiasi. JOKAINEN Tekee omat ELÄMÄNSÄ valinnat. ARVOT? KESKUSTELU, YHTESTYÖ ja suora yhteys, Puhuminen on ELÄMÄSSÄ kaiken avain. ELÄMÄ Ei ole loputtomasti jatkuvaa PELIÄ....Elämän ILOA Tulevaisuudelle. KevätTerveisin Heini

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.