Riviera Maisonin kevään uutuuksia!

16. maaliskuuta 2016


Hyvää keskiviikkoista huomenta! Itseäni jännittää huominen todella paljon. Huomenna nimittäin itsellä on tiedossa valokuvaussessio, jollaiseen en ole aikaisemmin koskaan osallistunut. Jännittää, hermostuttaa ja samalla odotan huomista jo niin. Huomisista tapahtumista sitten myöhemmin lisää, kunhan taas kerkeän koneelle pitkän päivän jälkeen.

Eilen tuli vietettyä löysäilyiltaa, kun sain kaikki suunnitellut tehtävät tehtyä, lenkkeiltyä raikkaassa ilmassa ystävän kanssa ja kotikin oli erittäin siistissä kunnossa siivousinnostuksen jälkeen. Päätinpä ottaa hieman aikaa itselleni ja sallia nettisurffailuaikaa tunniksi. Noh, tunti venyikin lopulta melkein kolmeksi tunniksi, kun puolen tunnin inspiraatiohaun jälkeen päädyin selailemaan Riviera Maisonin sivuille. Sieltä löysinkin tämän kevään ja kesän uutta mallistoa ja tuotevalikoimaa, jota on jo pikkuhiljaa alkanut jälleenmyyjille myymälöihin saapua. Tämän vuoden kevät/kesän kokoelma on hyvin kesäinen ja raikas. Muutama paluumuuttaja löytyy tästä kokoelmasta, eli kauniita sisustusjuttuja aikaisemmista, suosituista julkaisuista. Itsekin bongasin meidän kotiin sopivia juttuja ja keräilinkin niitä tähän kahteen kollaasiin.

Iloisia uutisia on myös Riviera Maisonin Fairytale-maljakon etsijöille. Nimittäin kyseinen maljakko kuuluu myös kevään ja kesän uuteen kokoelmaan, eli M ja L-koko tulee tänä keväänä uudestaan myyntiin. Jaksasaa siis vielä hetki odotella, niin voitte olla uuden maljakon omistajia heti tänä keväänä. Viimeksi maljakot myytiin aika nopeaan tahtiin loppuun, joten itse ainakin aion infota asiasta teitä lukijoita heti kun maljakot myyntiin saapuvat. Ja kannattaakin olla suoraan yhteydessä jälleenmyyjiin, jos haluatte jo ennakkoon varata maljakosta jompaa kumpaa kokoa. Itse olen jo tehnyt yhden varauksen kollaaseista löytyvään asiaan, koska tiedän sen saapuvan Suomeen myyntiin vasta huhtikuun aikana. Siksi kannattaa ehdottomasti tehdä ennakkovarauksia, jotta varmistaa saavansa haluamansa.

Tähän olenkin koonnut omat suosikit kevään ja kesän Riviera Maisonin kokoelmasta.1. La Rochelle Serving Tray
2. World Map Passport Holder
3. Chatsworth Table Lamp L
4. Bedford Lantern Ll1. My Favourite Cities Wall Clock
2. Caleton Wine Table
3. Cliveden Side Table
4. Adiron Kids Deckchair 


Pari juttua kyllä kotiutuu meidän kotiin tästä mallistosta. Tässä oli pieni pala uutta kokoelmaa. Joten keväisin tunnelmin toivottelen teille oikein mukavaa keskiviikon jatkoa! Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.