Stalan uusi polttopuuteline ja kantoteline käytössä sekä eiliset kuvaukset

18. maaliskuuta 2016


Oikein mukavaa viikonopun aloitusta ja perjantaita kaikille! Ikinä en ole kokenut sellaista päivää, mikä itselläni eilen oli. Jännittävä ja ikimuistettava! Tämä viikko ja eilinen jää kyllä ikuisesti omiin muistoihin. Eilen tuli hypättyä nimittäin ihan uusiin vesiin. Voisin sanoa, että eilinen päivä kuuluu top 5 listaan viimeisen vuoden aikana tapahtuneista mahtavista jutuista. Mutta tästä upeasta päivästä lisää hieman myöhemmin, kun saan kameraani hieman purettua kuvatulvasta.

Myös meidän kotona on tapahtunut mukavia muutoksia, sekä ulkotiloissa että sisällä takan lähellä. Nimittäin viime viikolla meidän kodin terassille saapui Stalan uutuus, eli musta teline takkapuiden säilytykseen. Stalan valikoimaan on ilmestynyt takkapuiden säilytykseen ja kuljetukseen uusia, moderneja Wood Rack- ratkaisuja. Wood Rack -polttopuutelineet helpottavat arjen askareita. Muotoilultaan tyylikkäät Wood Rack -tuotteet ratkaisevat polttopuiden välivarastointi-, säilytys- ja kuljetusongelman erityisesti pientaloissa ja vapaa-ajan asunnoilla. Ulkokäyttöön suunniteltu takkapuuteline toimii polttopuiden välivarastona ja kätevä suojahuppu pitää klapit säältä suojassa ja kuivina. Sisäkäyttöön tarkoitetut pienemmät telineet toimivat niin lehtien, kirjojen kuin polttopuiden säilytys- ja kuljetustelineinä. 

Meidän kotiin kotiutui tästä Wood Rack-sarjasta kaksi sarjan osaa helpottamaan takkapuiden säilytystä ja kuljetusta. Lehti- ja puunkantoteline on siro ja sisustuksellinen teline sisäkäyttöön, jonka tilavuus on 40 litraa. Kantotelineessä on ergonominen kantokahva, joka helpottaa klapien tai sanomalehtien kuljettamista paikasta toiseen. Tyylikkäästi muotoiltu takkapuuteline helpottaa polttopuiden, lehtien ja kirjojen järjestämistä, säilyttämistä ja kuljettamista. Valkoiseen telineen materiaali on pulverimaalattua metallia, puinen kahvaosa antaa tukevan ja miellyttävän otteen painavaa puukuormaa kannettaessa. Huopatassut telineen alapuolella suojaavat lattiaa naarmuuntumiselta. Teline on pakattu tilaa säästävään pakkaukseen ja se on helppo kasata.

Myös ulkotiloihin eli terassillemme saapui apua takkapuiden säilytykseen, kun kokosin Stalan Wood Rack-sarjan moderni, mustan värinen polttopuuteline. Polttopuuteline ulko- ja sisäkäyttöön toimii lämmitys- ja takkapuiden siistinä välivarastona ja säilyttimenä. Telineen rakenne on suunniteltu niin, että klapit tuulettuvat ja pysyvät kuivana. Vaakarunko nostaa polttopuut irti maasta ja pystypäädyt pitävät puut sivusuunnassa tukevasti paikoillaan. Takkapuutelineen tilavuus on 360 litraa. WR-360 polttopuutelineeseen on lisävarusteena saatavana musta suojahuppu WR-C, joka mahdollistaa telineen sijoittamisen ulos sään armoille. Takkapuutelineen materiaali on säänkestävää, pulverimaalattua metallia. Teline on pakattu tilaasäästävään pakkaukseen ja se on helppo kasata.Kivoja juttuja takkapuille ja niiden säilytykseen! Kiitos siis Stalalle näin hienosta mallistosta. Nyt eletään jo yli puoltaväliä maaliskuuta ja kohta sitä pitää tilata lisää takkapuita, jos kylmät ilmat vielä jatkuvat. Vielä tämä kuukausi pärjätään, mutta jos huhtikuussa yllättääkin joku takatalvi?

*Toteutettu yhteistyössä Stalan kanssa*

1 kommentti

  1. Tosi kivan näköisiä, sekä pienempi valkoinen että tuo iso musta! Ihanan simppeliä ja tyylikästä designia! :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.