Tehokas huippupäivä ja makuuhuoneen tunnelmia

7. maaliskuuta 2016


Oikein mukavaa maanantaista huomenta!

Eilen se koitti, nimittäin sambakarnevaalitreenien aloitus. Olen jauhanut ja hehkuttanut tätä aihetta blogissani varmaan kyllästymiseen asti, mutta itselleni se on merkki kesän lähestymisestä ja vatsassa alkaa tuntua pienen pieniä perhosen siipien kutitusta innostuksesta ( en ole raskaana, ei siis sellaisia kutkutuksia). Toivottavasti oma innostus on muihinkin tarttuvaa ja muistakin tämä viikko on käynnistynyt hyvillä mielillä oikein mukavissa merkeissä. Itse rakastan maanantaita ja sen tuomaa fiilistä. Itseäni se jotenkin motivoi, koska huomaan maanantaisin saavani paljon aikaan omassa kodissa sekä viettäväni päivää mieluusti oman perheen kanssa pihalla puuhaten päiväkodin ja töiden jälkeen. On siis aika nauttia perheen kanssa yhteistä aikaa ja olla tehokas.

Eilen päätin olla niin tehokas, että kävin läpi kaikki makuuhuoneen liinavaatteet, laitoin turhat lakanat kiertoon ja samalla suunnittelin jo makuuhuoneen kevään ilmettä. Kevät lähenee pikkuhiljaa ja olisi mukava saada sitä myös makuuhuoneen puolelle tuotua. Kevät on tullut jo olohuoneen puolelle ja nyt mietin keväisten tekstiilien vaihtoa myös makuuhuoneeseen. Mitä sitä tänä keväänä oikein keksisi? Vai mennäkö samoilla linjoilla kuin joka vuosi? Mitä jos menisikin ihan valkoisella linjalla ilman minkäänlaista väriä? Katsotaan mihin päätöksiin sitä tässä oikein tulee. Sen tiedän ainakin, että on taas aika viedä Stockmannilta ostetut silkkiset koristetyynynpäälliset ja silkkinen päiväpeitto pesulaan. Vaikka päälliset eivät olekaan yhtään tahriintuneet mihinkään, pesetän niitä säännöllisin väliajoin pesulan osaavissa käsissä.Nauttikaamme tästä hienosti maaliskuisesta viikosta ja sen tuomista positiivisista asioista! Muistitteko muuten osallistua eiliseen lukijakilpailuun, jossa voi voittaa 100€ tuotepalkinnon?


6 kommenttia

 1. Tulppaanit ainakin jo ihanasti tuo kevättä mukanaan!

  VastaaPoista
 2. Kaunista ja tasapainoista. Oletko miettinyt koskaan tuon seinän maalaamista harmaalla tai muulla värillä vaikka vain vaihtelun vuoksi? t. Emma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No ei kyllä ole käynyt mielessä, koska olen kovin ihastunut juuri tähän harmahtavan liilaan väriin.

   Poista
 3. Moi, löysin sinun blogin tänään ja on kyllä kerrassaan ihania sisustusjuttuja :) Kyllä heräsi oma sisustusinto sen verran, että ajattelin kysyä voisitko vinkata mistä kaupoista näitä ihania tuotteita saapi? Tilaatko netistä vai ostatko yleensä sisustusliikkeistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Kiva kuulla :) Itse tilaan melkein kaiken netistä, koska olen äärettömän huono mitään kaupoista löytämään, saatika että siihen olisi nykyään aikaa :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.