Uusi Eiccholtz Barclay-sivupöytä eteisen käytävällä

14. maaliskuuta 2016


Oikein mukavaa maaliskuista maanantaita kaikille teille!

Kylläpä sitä tuli viikonloppua vietettyä mukavissa merkeissä ja aika on kulunut todella nopeaa vauhtia. Omaa kotia on tullut viikonlopun aikana siivottua ja laitettua kevätsiivoukseen valmiiksi. Ajattelin nimittäin toteuttaa operaation "kulumat piiloon", eli hieman korjailla valkoisia seiniä ja tv-tasoja, jotka ovat saaneet hieman vauhtiraitoja osakseen tyttöjen leikeistä ja leluista. Varsinkin makuuhuoneiden välissä oleva käytäväosasto on saatava taas kuntoon. Tälle käytävälle ja eteisen päähän on Rita Hillin taulun alle myös saapunut jotain ihanaa, kiiltävää ja uutta. Nimittäin kauan, kauan sitten onnistuin Helsingistä yhdestä näyteikkunasta bongaamaan tämän alumiinisen, mustalla nahkalla varustellun Barclay-sivupöydän. Tämä sivupöytä kirjaimellisesti porautui omaan mieleen ja palautui sieltä jostain päähän pinttymäksi, kun näin sen kuvan pitkästä aikaa yhdessä ulkomaisessa blogissa. Siitä asti olen sitä etsiskellyt joka paikasta ja googlaamalla onnistuin pöydän valmistajan löytämään Eiccholtzin sivustolta. Selvittelin maahantuojia ja yhden löysin, nimittäin helsinkiläisen Sisustusliike S.A.L.I:n. Otin yhteyttä ihanaan Tuulaan, joka minulle pikapuolin vastaili ja laittoi pöydän tilaukseen.

Nyt tämä Barclay-sivupöytä koristaa meidän eteistä/käytävää ja toivottaa vieraat tervetulleiksi. Pöytä on alumiinia ja sen mitat ovat 62cm x 49cm x 57cm. Pöytä on siis juuri sopivan kokoinen sivupöydäksi ja mielessä kävi jo sitä sovittaa yöpöydäksi, mutta oikeastaan pidän siitä juuri tuossa kohdassa missä se nyt majailee. Heti kun ulko-ovesta astuu sisään, näkee mustavalkoisen taulun ja tämän pöydän, jotka sopivat samalle seinälle omasta mielestä todella kivasti.Kiitos tuhannesti sydämelliselle Tuulalle avusta ja pöydän toimittamisesta! Kiitos siis Sisustusliike S.A.L.I:lle! Katsotaan mitä ihanaa tulen taas joskus teidän valikoimasta keksimään. Vaikka toinen samanlainen pöytä, kenties?


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.