Vaaleanpunainen Alice & Fox leikkiteltta lastenhuoneessa

21. maaliskuuta 2016Oikein mukavaa maanantain alkua ja täysin uutta viikkoa uusine mahdollisuuksineen!

Itselläni oli niin loistava viime viikko torstain kuvausten takia ja ihanien virpomishetkien ansiosta. Ihan parasta omassa elämässä on tällä hetkellä se, kun huomaa omien lapsien olevan onnellisia niin pienistä asioista, kuin virpomisoksien koristelu ja sukulaisten luona virpomisesta. Eiliset virpomiset oli tytöilleni niin iso juttu ja siitä puhuttiin vielä aamullakin. Se hetki, kun omat tytöt ei meinaa housuissa pysyä jännityksestä ja innostuksesta. Ne on niitä hetkiä, jotka on tällä hetkellä parasta elämässä ja tulen muistamaan ne aina.

Samalla kun tuli siivottua jo vähän aikaa sitten vanhemman tytön kaapit, laitoin myös koko hänen huoneen uuteen uskoon. Meille nimittäin kotiutui tyttöjen iloksi haaveilemamme vaaleanpunainen Alice & Fox sahalaitakuvioinen leikkiteltta Jollyroomilta. Vaaleanpunainen / valkoinen tiipii leikkiteltta on avattavalla ikkunalla varusteltu, joka löytyy teltasta takaosasta. Teltta on tosi kiva sisustuselementti vanhemman tytön huoneessa ja todella hauska paikka leikkiä. Eilen jopa luimme teltassa iltasatuja. Oli mukava ottaa muutama pehmoinen tyyny mukaan, laittaa viltti päälle ja lukea satua hullunkurisesta Jussi-pupusta. Illat rauhoitamme aina iltasadun tai kaksi lukemalla ja siitä asti kun vaaleanpunainen teltta vanhemman tytön huoneessa on ollut, on sadut luettu teltan sisällä hihittäen ja kikattaen.Mittaa tällä teltalla koottuna on 160cm x 160cm, joten tilaa löytyy isommallekin lapsiporukalle. Teltan materiaali on canvas, 100% puuvilla. Teltan pohjalle asettelimme kaksi valkoista taljaa ja taljojen päälle hauskoja sisustustyynyjä. Nyt tytöt pääsevät makoilemaan pehmoisilla tyynyillä ja höpöttelemään prinsessajuttuja!*Toteutettu yhteistyössä Jollyroomin kanssa*

1 kommentti

  1. Saako teltasta hieman pienempää kun mietin, että tuo 160 X160 on valtava ja vie melkein koko huoneen tilan eikä leikeille jää oikein tilaa..🤔 Muuten kyllä ihana!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.