Valkoinen Alice & Foxin talokirjahylly nuoremman tytön huoneessa

11. maaliskuuta 2016


Oikein kaunista huomenta kaikille perjantaihin ja viikonlopun aloitukseen!

Kyllä nämä viikot kulkevat kovaa vauhtia. Juurihan oli maanantai ja kohta on jo tämän viikon työt taas hoidettu ja viikonloppu on pikkuhiljaa käynnistymässä. Kyllä perjantai alkaa omien lastenkin käyttäytymisessä näkymään. Aamut menevät meillä melkein aina hienosti ja rutiinilla, mutta joskus perjantaisin aamut käynnistyvät pienellä kujeilulla. Varsinkin päiväkodista hakemisen jälkeen tytöt on niin täynnä energiaa, että illalla nukahtamisessa ei ole kyllä minkäänlaisia ongelmia, kun ilta on käytetty hyödyksi energiaa polttamalla. Perjantai-ilta on mukavaa aikaa rauhoittua viikonloppuun, heti kun tytöt on saatu kasin aikaan nukkumaan. Siinä kerkee hetken hengähtää ja ottaa omaa aikaa ihan itselle. Viikonloppuisin meillä on aina niin paljon ohjelmaa suunniteltu, että äidille tekee ihan hyvää lataa akkuja perjantai-iltana viikonloppua varten.

Paljon on viikon aikana kerennyt puuhailemaan omassa kodissa ja teimmekin pienen muutoksen nuoremman tytön huoneessa. Nimittäin hänen huoneeseen kotiutui yhteistyössä Jollyroomin kanssa aivan ihana, valkoinen Alice&Fox talohylly. Hyllyllä on kokoa todella paljon ja onkin todella näyttävä säilytysratkaisu lastenhuoneeseen. Hylly on siis talonmuotoinen kirjahylly, joka on täydellinen lasten pienten satukirjojen ja suosikkilelujen säilytykseen. Kirjahyllyssä on kuusi erikokoista hyllyä. Tyylikkään ulkomuotonsa ansiosta kirjahylly on täydellinen lisä lastenhuoneen sisustukseen. Kirjahylly asetetaan lattialle. Suositeltua on, että hylly kiinnitetään seinään hyllyn kaatumisen estämiseksi. Tätä valkoista Alice & Foxin talohyllyä ei siis ole tarkoitettu kiinnittää seinään.

Asettelimme nuoremman tyttömme kanssa hänen lempihahmoja ja -tavaroita hyllyyn esille. Sisälle pääsi pari erilaista matkalaukkua, Sylvian Families-hahmoja, valokuvat tytöistämme ja yksi lempipupu. Hylly ei ole tarkoitettu leikkimiseen, vaan se toimii hyllynä säilytykseen. Valkoisen talohyllyn mitat on 81cm x 30cm x 106cm. Hylly tulee kotiin osissa ja kootaan itse ohjeiden mukaan. Hylly on helposti siirrettävissä ja omasta mielestä sai kivan keijumaisen ilmeen, kun asetin talohyllyn päälle vielä tunnelmavalot.


Kannattaa käydä kurkkimassa Jollyroomin Jollyjuhlien tarjontaa, koska itse onnistuin ainakin löytämään kivoja juttuja meidän tyttöjen huoneisiin alennushinnoin. Meidän kotiin lähti ainakin söpön syötävät pallovalot.


*Toteutettu yhteistyössä Jollyroomin kanssa*

7 kommenttia

 1. Todella ihana talokirjahylly ja kaunis asetelma suloisia tavaroita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! Tämä hylly osuu kyllä heti suloisella tavalla silmään, kun huoneeseen astuu :)

   Poista
 2. Tosi söpöltä näyttää! Tuollainen olisi ihana meidän tytön huoneen seinälle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä niin söpö ja monikäyttöinen moneen tarkoitukseen :)

   Poista
 3. On aivan ihanasti koristeet esillä! Talohylly on kyllä hieno. Meille myös tulossa samanlainen. Mietin, että maalaanko meidän talohyllyn katon vaaleanpunaisella, mutta pitää vielä sitä miettiä..

  VastaaPoista
 4. Hei saanko kysyä mikä on tuo maalin sävy tuossa seinässä vai onko tapettia?:)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.