Virpomisoksien koristelua ja virpomista!

20. maaliskuuta 2016


Oikein mukavaa palmusunnuntaita!

Jokos teillä on virpojia käynyt tai omat virpojat on lähtenyt liikkeelle? Meillä jo kovin valkataan vaatteita päälle, lisätään poskiin mustat pisteet ja olemme valmiit lähtemään liikkeelle kohti sukulaisia omassa kaupungissamme. Omat vanhempani tietävät tulostamme ja muut sukulaiset saavat iloisesti yllättyä kahdesta pienestä virpojasta. Katsotaan suostuuko meidän pienempi 2v. tyttö olemaan perus virpojan näköinen vai menemmekö tänäkin vuonna virpomaan pupun korvat päässä? Isommalta en uskalla edes kysyä, koska hän voisi hyvin ehdottaa pukeutuvansa vaikka Frozenin Elsaksi ja laittavansa kruunun päähän, hih!

Eilen heräsimme aikaisin aamusta koristelemaan virpomisoksia, jotka olimme hakeneet vanhempieni läheltä. Aika hyvin kaikki pajunkissapaikat oli jo tyhjennetty oksista ja hieman meinasi mennä jännäksi, löydämmekö mistään sopivia oksia. Onneksi mieleeni palautui vanha lapsuuden paikka, josta aikoinaan haimme minulle oksia. Ajoimme autolla kyseiseen paikkaan ja se osoittautuikin hyväksi ideaksi. Oksia oli tarjolla vaikka kuinka paljon.

Aamusta aloitimme oksien koristelun erivärisillä höyhenillä ja oksista tulikin tosi kivoja. Minua naurattaa, kun monet sanovat tehneensä lasten kanssa yhdessä virpomisoksat. Meillä nuorempi tyttömme kieltäytyi koristelusta kokonaan ja hän mielummin keskittyi vaan katsomiseen. Vanhempi tyttömme pyysi, jos hän voisi valkata oksan ja koristeet. Äiti voisi sitten koristella oksat hänen valinnoillaan. Joten meillä ei tehty koko perhe yhdessä oksia, vaan ehkä paremmin kahden ihmisen yhteistyöllä! Tänään sitten hetken päästä lähdetään liikkeelle vierailemaan sukulaisten luona.Virvon varvon!


2 kommenttia

  1. Täälläkin on saanut pajua oikein etsiä kun viime vuonna sitä kaadettiin matalaksi. Vielä on virpojat kotona sillä en anna ennen puolta päivää lähteä muiden ovien taakse. Meillä ei kumpikaan tytöistä suostu pukeutumaan trulliksi. Lähtevät sitten pupuna matkaan. Kaunista sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä jouduttiin lähteä hieman aikaisemmin liikkeelle, jotta nuorempi tyttömme pääsi päiväunille normaaliin aikaan :) Kaksi pikkuista noitaa oli kyllä eirttäin tyytyväisiä saaliiseen. Ihanaa sunnuntaita sinnekin!

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.