Huonekaluja ja valaisimia myyntiin - blogikirppis!

14. huhtikuuta 2016


Oikein mukavaa huomenta!

Taas on tullut hyvä aika tyhjentää varastoja turhasta tavarasta ja pistää ne kiertoon. Varsinkin, jos tässä olisi jossain vaiheessa muutto edessä, olisi hyvä myydä ennakkoon turhia huonekaluja ja sisustusjuttuja pois muuton tieltä. Nimittäin tätä suurempaan taloon emme ole muuttamassa, päinvastoin. Tässä talossa meillä oli kerrosala yli 180m2 ja huoneistoala yli 140m2, joten ajatuksena on luopua turhasta ja uuteen kotiin turhaan raahattavista tavaroista. Uutta kotia ei ole siis vielä löydetty, eikä kyllä edes sen suuremmin katsottukaan. Voihan olla, että tämä nykyinen koti ei mene ollenkaan kaupaksi. Mutta jos kotimme saa uudet asukkaat, haluan tehdä pieniä muutoksia tulevassa kodissa. Niinpä ajattelinkin laittaa tänne blogin puolelle muutaman jutun myyntiin ja jos hupihuutajia ja -varaajia tulee, lisään tavarat ja huonekalut huuto.netin puolelle. Kaikki hinnat noudettuina Lohjalta tai arkena 7-15 Espoon Kilosta. Lähettämisestä voimme keskustella, jolloin postarit tulee pyyntöhinnan päälle.

Tässä olisi myytäviä asioita:

1. Lene Bjerren kristallivalaisimet, koko L. 2kpl. Hp. 200€/valaisin. Korkeus 57cm, leveys 30cm. Valaisimista yhdestä kristallinauhasta lähtenyt yksi kristalli kummastakin, mutta kristallinauhat pysyvät normaalisti kiinni ilman puuttuvaa kristallia. 5. PartyLiten lasiset kynttilähurrikaanit, 3 erilaista ja eri kokoa. Hp. koko setille 90€. Koristeet ja kynttilät ei kuulu kauppaan. 


Tämän kynttilän voin laittaa mukaan kauppaan jos ostaja haluaa.

6. Ikean vaaleanpunainen maljakko oksineen, hp 30€.
8. Riviera Maisonin Keith Dining Wing Chair 379€
Katsotaan jos kerkeän vielä jotain lisäilee myyntiin, mutta aloitetaan ainakin näillä. Toiseen myöhempään postaukseen voin lisätä rahia sun muuta mukaan.


3 kommenttia

  1. Hei! Olisin kiinnostunut tuosta Writex pöydästä. Laitan sähköpostia.
    T: Ira

    VastaaPoista
  2. Jonoon 7. Kromiset kynttilänjalat 2 kpl hinnasta riippuen postitettuna
    -T tuisku

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.