Keväinen ilta ja huhtikuun muutoksia

4. huhtikuuta 2016


Oi että! Sehän on jo huhtikuu.

 Nyt vasta sen tajusin, kun postauksen tässä julkaisin. Vitsi mitä vauhtia tämä kevät on mennyt ja nyt ne vuoden parhaat ajat vasta käynnistyy. Kevät ja kesä on ihan parasta aikaa, kun ruoho alkaa vihertää ja kukat alkavat tienvarsilla kukkimaan. Itse olen aina ajatellut sini- ja valkovuokkojen olevan merkki keväästä, vaikka normaalisti leskenlehdet kerkeävät kukkimaan jo ennen vuokkoja. Melkein kaikki lumi on jo meidän pihalta pois sulanut, enää muutama pikkuinen kasa jäljellä. Kevään aurinko on kyllä ihan parasta aurinkoa koko vuotena, koska se lämmittää kivasti kylmän keskellä ja piristää omaa mieltä hurjasti. Olemme jo naapureiden kanssa kerenneet laittamaan tuijien päälle suojakankaat, jotta kevään aurinko ei paahda niitä ihan poroksi.

 Huhtikuu tuo mukana kevään, paljon tanssia omaan elämään ja lämpimämpiä säitä. Ihan vähän on kevättä tullut odotettua, varsinkin niinä hetkinä, kun aamulla pukee lapsille toppahaalaria päälle ja lapset on kuin pienet Michelin-ukot konsanaan. Miten elämä olisikaan helpompaa, kun jalkaan voisi laittaa pelkät sandaalit ja päälle kesäisen mekon? Sitä turhautuu kieltämättä sekä vanhemmat että lapset. Mutta kevättä kohden mennään ja kohta sitä taas huomaa elävänsä jo juhannusta. Turhaa stressiä tässä on itselle turha kehittää, nyt vaan nautitaan ihanasta keväästä ja kauniista huhtikuusta!

Omaa kotiakin sitä on ehtinyt mukavasti siivoilla ja laittaa kuntoon. Mieli kyllä itselläkin nousee, kun oma koti kiiltää puhtaudesta ja illalla saa mennä nukkumaan puhtaisiin lakanoihin, jotka tuoksuvat huumaavilta. Ihana kevät!


Oikein mukavaa huhtikuista viikkoa kaikille!


7 kommenttia

 1. Ihanan näköistä siellä! Kevät kyllä inspiroi (ja pakottaa) siivoamaan kotia entistä ahkerammin kun on niin valoisaa kaikkialla huushollissa :-) hyvää alkanutta huhtikuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, varsinkin pakottaa ;) Pölyt ja liat oikein korostuu :D Oikein mukavaa huhtikuuta sinnekin.

   Poista
 2. Rahi olkkarissa on superihana! Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä toiminut ihan hyvin tuossa keskellä :)

   Poista
 3. Kyllä kevät vaan on ihana! Juuri tätä aikaa olen niin odotellut <3 ja kylläpäs teilläkin on vaan kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kevät on ihan parasta aikaa, kun kaikki herää koloistaan ja ihmisiä näkee taas ulkona ja pihoilla :)

   Poista
 4. Heippa! Mikä on tuo kaunis värisävy seinässä joka toistuu niin keittiössä, olohuoneessa kuin makuuhuoneessakin?

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.