Kotimme ensimmäinen näyttö sunnuntaina!

21. huhtikuuta 2016


Oikein mukavaa torstaista huomenta!

Miten ihana onkaan herätä auringonpaisteeseen. Tästä tulee varmasti todella kaunis päivä, ainakin aamu on tänään tarjonnut ihan parastaan. Täällä on jänniä fiiliksiä ilmassa, nimittäin tulevana sunnuntaina 24.4. meidän talossa tullaan järjestämään ensimmäinen näyttö kello 14.00. Mitä se tarkoittaa meille? Suurta siivousta. Tietääpä mitä sitä tekee seuraavat 3 päivää aika intensiivisesti. Onneksi olen itse aika tarkka siisteydestä ja kotimme on siistissä kunnossa yleisesti. Nyt vain alkaa siivousurakka ja kohteena on ne pienet jutut, kuten kaappien sisällöt, seinien ja lattian hinkkaus kiiltäväksi sekä kaikki pienet yksityiskohdat. Minun mielestä talonäytössä kaiken pitää olla kohdallaan ja turhat esineet tulee olla poistettu näytiltä. Talon kuuluu olla mahdollisimman selvä, eikä täynnä tavaraa joka paikassa. Myös piha pitää saada kauniiksi, joten tiedänpä mitä tänään tekee illalla. Harava käteen ja hommiin. Ja pölyrätti. Ja moppi. Ja imuri. Ja mitä vielä?

Löydät lisätietoa vielä Etuoven puolelta täältä! 
Hui kuinka jännää!
3 kommenttia

 1. Valokatkaisijat, ovenkahvat ja väliovet ovat sellaisia mitkä ainakin kannattaa kuurata kunnolla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, kiitos vinkistä! :) Pieniä mutta ratkaisevia asioita.

   Poista
 2. Suosittelisin myös jynssäämään todella hyvin kylpyhuoneen lattian saumat ja kulmat... Mikään ei ole niin vastenmielistä kun asuntonäytöllä katsoa kylppärissä toisten "töhniä" laattojen välissä ��

  Onnea myyntiin!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.