Löytö makuuhuoneeseen - valkoinen sisustustakka

20. huhtikuuta 2016


Oikein mukavaa keskiviikkohuomenta!

Pahoillani, että kaksi makuuhuonepostausta tulee nyt peräkkäin, mutta koittakaa kestää tämän kerran. Nimittäin tämä viikko on alkanut jotenkin tosi mukavissa fiiliksissä. Vaikka viikkoa on kulunut vasta kolme päivää, on se ollut jo hurjan piristävä. Näiden muutaman päivän aikana olen nimittäin onnistunut tekemään sellaisia juttuja ja löytöjä + saanut muutavat todella mahtavat uutiset kuulla, joten vähemmästäkin sitä viitsii innostua ja olla onnellinen. Voisikin siis todeta, että tämä viikko jää kyllä monella tavalla tänä keväänä mieleen. Asuntokauppoja emme ole vielä tehneet, joten tämä innostuneisuus ei liity tähän nykyiseen taloomme mitenkään. Miten se menee - hyvää kannattaa odottaa, vai mitä? 

Yksi syy, miksi tämä viikko on alkanut niin loistavasti, on mahtava löytö minkä satuin tekemään Facebookin yhdeltä sisustuskirppikseltä. Aikaisemmin noin kolme kuukautta sitten haaveilin meidän kodin makuuhuoneeseen sisustustakkaa, jolloin makuuhuoneeseen saisi hieman ranskalais-amerikkalaistunnelmaa ja romanttisuutta lisää. Etsiskelyjen jälkeen en onnistunut löytämään sopivaa sisustustakkaa uutena ja käytetyistäkin pyydettiin aika kovia hintoja. No nyt ihan sattumalta silmäni osui yhden fb-kirppiksen sivuille ja siellä juuri tulleeseen myynti-ilmoitukseen, jossa myytiin juuri samanlaista sisustustakkaa mistä olin haaveillut. Siltä seisomalta sen varasin parissa sekunnissa ja olinkin tarpeeksi nopea varaamaan sen ensimmäisenä. Jono alkoikin minun perään kerääntyä aika pian ja aloin kuumeisesti metsästämään kuljetusta. Kaikki lopulta järjestyi ja tämä sisustustakka kauniine teksteineen kotiutui meidän makuuhuoneeseen eilen illalla. On se aika ihana!


6 kommenttia

 1. Vau! <3 Tollasta mäkin oon etsinyt! Tosi hyvä tuuri, kun sait ton! :D

  VastaaPoista
 2. Eikö ole todella uhkarohkeaa ostaa noin vallitsevia sisustuselementtejä taloon joka on myynnissä? Vai onko sinulla jo uusi koti tiedossa, että varmasti tiedät uuden sisustustakan sopivan myös sinne? Tulee hieman kertakäyttö-ajattelutapa mieleen jos surutta voi ostaa tavaraa mikä hetken kuluttua onkin mahdollisesti itselle tarpeeton... Mutta kaunishan se on jokatapauksessa, sitä ei käy kiistäminen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä oikeastaan. Ei tässä kumminkaan ihan 60m2 olla muuttamassa, joten varmasti tämä tulee uuteen kotiin mukaan. Ja eihän sitä tiedä muutetaanko tässä 2kk päästä vai kahden vuoden päästä :)

   Poista
 3. Aivan upea takka ja ei kyllä kannata kävellä onnensa ohi. Kun kerta takasta olet haaveillut ja tuskin ihan heräteostoksena tuli tämä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Joo harvoin tälläisiä tulee heräteostoksena tehtyä, oli kyllä jo kauan hakusessa :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.