Muuttumisleikin tulos - uudet hiukset Hairstudio Innosta!

17. huhtikuuta 2016Oikein mukavaa sunnuntaista huomenta!

Sitä on niin vauhdikas viikonloppu takana, että sitä on tullut koko sydämen kyllyydestä nautittua ja urheiltua. Perjantaina vilauttelin täällä blogin puolella kuvia uusista hiuksistani, jotka on tämän viikonlopun aikana todettu ihan mahtaviksi niin pituuden kuin toimivuudenkin kannalta. Minulle siis tarjoutui mahdollisuus tutustua uuteen, tunnelmalliseen kampaamoon Hairstudio Innoon Helsingin Jätkänsaaren ytimessä ja heidän luo matkasinkin iloisin mielin viime viikolla. Omat hiukset oli talven jäljeltä väsyneet ja aikalailla huonossa kunnossa, joten täydellinen hoito ja värjäys hiuksiin oli niin tarpeen. Omat hiukset on sellainen asia, mihin haluan ehdottomasti panostaa, koska hoitamattomina niistä on vain haittaa. Oma hiuslaatu on kumminkin hyvin paksua ja samalla liukasta, joten takuilta ei voi säästyä jos hoitoon ei panosta.
Minun hiuksiin päätettiin toteuttaa Wellan tuotteilla värjäys ja raidat. Wellan väri- ja tuotesarjat ovat hyvin laadukkaita ja ne mahdollistavat hienoihin ja tarvittaessa luonnollisiin värjäystuloksiin. Minun hiuksiin käytettiin luonnollista Balayage-värjäystekniikkaa, joka luo kauniita, luonnollisia raitoja. Värjäyksen yhteydessä hiukseni käsiteltiin Olaplex-hoidolla. Olaplex mahdollistaa hiusten värjäämisen ja vaalentamisen hellävaraisesti, hiusten rakennetta korjaten. Omat hiukset ja varsinkin latvat oli siinä kunnossa, että hoito tuli tosi tarpeeseen. Olaplex nimittäin suojaa ja korjaa hiusta aivan uudella tavalla. Käsittelyn voi tehdä myös pelkkänä hoitopalveluna ilman väriä joko leikkauksen yhteydessä tai ihan omana palvelunaan.
Itse sain vielä ihanalta Hairstudio Innon Zahralta kotiin mukaan SP:n hopeashampoon ja Sebastianin Hydre hoitoaineen, joka kosteuttaa kuivia hiuksiani ja paikkaa rakennetta, sekä suojaa väriä. Hopeashampoo säilyttää hiusten kauniin värin ja neutraloi keltaisuuden hiuksista pois. Tämä shampoo sopii kaikille hiustyypeille. Sebastianin hoitoaine taas elvyttää kuivat ja pörröiset hiukset, mitä minullakin oli ennen tätä kertaa. Hoitoaine poistaa sähköisyyttä ja kosteuttaa kuivia ja käsiteltyjä hiuksia. Tältä minun hiukset näyttivät ennen käsittelyä ja käsittelyjen jälkeen:
Ero on kyllä huomattava ja olen niin tyytyväinen tähän lyhyeen, vaaleampaan hiusmalliin. Tämän mahtavan lopputuloksen ansiosta Hairstudio Inno haluaa tarjota blogini lukijoille tarjouskoodin. Koodilla "Coconutwhite" saat kaikista väri+leikkaus-paketeista -20% alennuksen ja kaupan päälle lahjapussin veloituksetta 30.5.2016 asti. Koodin voi mainita puhelimitse tai laittaa nettiajanvarauksessa lisätiedot-kohdassa, tai paikan päällä ilmoittaa. Jos kiinnostuit niin kannattaa tutustua tähän uutukaiseen kampaamoon, joka sijaitsee osoitteessa Tyynenmerenkatu 5 Helsingissä. Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse, nettisivujen kautta 24/7 ja myös Facebook-sivujen kautta.


Toteutettu yhteistyössä Hairstudio Innon kanssa. Yhteystiedot: Puh:020790220, nettisivut: www.hairstudioinno.fiFacebook: Hairstudio Inno ja Instagram: hairstudioinno

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.