Muuttunut eteinen - tervetuloa!

22. huhtikuuta 2016


Oikein mukavaa ja aurinkoista huomenta tähän ihanaan perjantaihin ja mukavan viikonlopun alkuun. Tästä viikonlopusta tulee meidän perheelle ihan mahti, koska luvassa on puistoilua, lasten kanssa jumppailua ja käynti kaupungissa vierailevaan tivoliin. Muistan, kun viime syksynä kävimme tivolissa, tyttömme olivat todella innoissaan päästessään erilaisiin laitteisiin yhdessä. Niinpä päätimmekin myös tänä viikonloppuna vierailla tässä samassa tivolisa, nyt kun se Lohjalle on taas pitkästä aikaa saapunut, Luvassa siis ihania hetkiä naurun, kikatuksen ja hymyjen seurassa. Toivottavasti huomenna ja sunnuntaina olisi aurinkoiset ja lämpimät päivät, jotta tivoliin olisi mukava mennä. Toivotaan siis parasta ja pidetään peukkuja! Sunnuntaina kahvittelemme myös ja vietämme äitienpäivää ennakkoon vanhempieni kansssa, joten tästä viikonlopusta tulee jälleen kerran oikein mukava ja mitä enemmän ohjelmaa - sitä parempi!

Itseeni on purrut jälleen kerran kunnon sisustuskärpänen ja omaa kotia on tullut sisustettua uudelleen, tekstiilejä tullut vaihdettua sinne tänne ja huonekalutkin ovat saaneet kyytiä uusiin paikkoihin. Varsinkin olohuoneemme on saanut kokea uudistusta, josta luvassa juttua myöhemmin. Olohuoneen muutoksen myötä päätin siirtää musta Writex-sivupöydän eteiseen/eteisen käytävälle Rita Hillin Lumikki-taulun alle toivottamaan vieraat meille tervetulleiksi. Hyvin pöytä tuohon kohtaan mahtuikin ja ei ole liian syvä käytettäväksi sivupöydäksi. Pöydän päälle asettui kukkamaljakko, huonetuoksu, Iittalan Kivi-tuikku ja Chanel-aiheinen taulu.

Oikein mahtia viikonloppua kaikille ja nautitaan tästä kauniista huhtikuusta ja keväästä!


3 kommenttia

  1. Eikö samalle paikalle juuri tullut uusi barclay-sivupöytä ? Eikö musta työpöytäsi mennytkään kaupaksi blogikirppiksellä ?

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.