Olohuoneen uusi krominen sohvapöytä suoraan Norjasta!

25. huhtikuuta 2016


Oikein mukavaa uutta viikkoa ja uusia tuulia!

Uusi viikko käynnistyy uudistusten parissa. Paljon on kerennyt kotoa tapahtumaan ja muutenkin. Huhtikuun puoliväli on ohitettu heittämällä ja ensi kuun jälkeen on jo kesäkuu. Kesää odotetaan innolla ja kotonakin alkaa olemaan kyllä hyvin kevät-kesäiset fiilikset, kun aurinko paistaa melkein joka päivä kauniisti sisään ja kodin sisälämpötiloja on saanut laskea ja alentaa. Vaikka sisälämpötilat on noussut ilman lämmitystä, on sitä mukavaa tunnelman takia polttaa takassa pieniä pesällisiä iltaisin illan hämärtyessä. Meidän yksi lempiherkku on "grillata" takassamme nakkeja ja illalla syödä niitä yhdessä. Nyt kun takkaa polttaa harvakseltaan, on nämä herkkuhetketkin harventuneet.

Olohuoneemme on kokenut pienen make over-kohtalon, kun sohvien väliin on ilmestynyt jotain uutta ja kiiltävää. Nimittäin pitkän odotuksen ja suurien järjestelyiden jälkeen kotiimme kotiutui uusi, iso sohvapöytä. Voin kertoa, että tämän sohvapöydän hankkiminen oli tuskien taival ja olen ikuisesti kiitollinen kaikesta avusta mitä sain täysin tuntemattomilta ihmisiltä.

Olen jo pari vuotta ihastellut Eiccholtzin sohvapöytää, joka on alumiinista ja mustasta nahasta valmistettu. Koskaan ei oma pää ole antanut periksi ostaa kyseistä sohvapöytää, koska hinta on ollut reippaasti yli 2000€. Lopulta pöytä myytiikin loppuun ja sitä ei enää valmisteta. Instagramin ihmeellisestä maailmasta löysin norjalaisen nettikaupan, jonka kokoelmista löytyy ihan samanlainen pöytä, kuin mitä Eiccholtzin pöytä oli. Otin yhteyttä kauppaan, koska ymmärrän norjaa, ja selvisi että he eivät toimita muualle kuin Norjaan heidän huonekaluja. Se siitä sitten.

Parin kuukauden ja monen mutkan takaa otin yhteyttä ihanaan suomalaiseen henkilöön ja saimme kuin saimmekin pöydän meille kotiin. Olen niin kiitollinen kaikille ihmisille, jotka auttoivat minua pyyteettömästi. Nyt se meidän kotoa löytyy. Pöydän nimi on San Francisco ja mitat on 140cm x 80cm x 48cm. Pöydän päälle voi asettaa lasilevyn, joka tulee pöydän mukana irtonaisena ja suojaa pöytää jäljiltä ja kulumiselta. Itse asetin lasin pöydän päälle ja tämä osoittautui erittäin hyväksi ratkaisuksi.Voi että miten ihastunut sitä voi olla yhteen pöytään. Nyt sohvapöytä ja sivupöytä sopivat toisiinsa ja ovat kuin samasta sarjasta hankittuja! Sivupöydän siirsin näiden kuvien oton jälkeen olohuoneeseen ja eteiseen siirtyi musta Writex-pöytä hetkeksi.


13 kommenttia

 1. Niin upea pöytä! Sopii teille hyvin.♥ Oon itsekin kuolannut tätä mallia ulkomaalaisista sisustusblogeista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ♥ Kauan itsekin sitä ihailin ja nyt se olohuoneessa ihastuttaa.

   Poista
 2. Onpa hyvännäköinen! Todella upeasti sopii teidän olohuoneeseen, ihanaa kun sait sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Pitkä oli odotus, mutta kannatti sitä hyvää odottaa.

   Poista
 3. *huhtikuun puoliväli ;) aika menee nopeasti!

  VastaaPoista
 4. Onko tämä nyt jo kolmas sohvapöytäratkaisu vuoden sisällä? Eikö näitä hankintoja kannattaisi oikeasti miettiä ettei tarvitsisi jatkuvasti ostaa uutta? Vai vaihtuuko sinulla maku todella näin usein?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en kyylä ole vuoden sisällä 3 eri sohvapöytää ostellut, vaan kaikki on kyllä kotoa valmiina löytynyt :) Tämän ostin uutena.

   Poista
 5. Miten teidän kodin näyttö sujui viikonloppuna? Oliko kiinnostusta?

  Ja tästä uudesta sohvapöydästä minua kiinnostaisi kuulla, että jääkö pintaan herkästi sormenjälkiä? Ts. pitääkö pintaa olla putsaamassa kokoajan?

  Aurinkoisia huhtikuun päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttö sujui erittäin mukavasti ja kiinnostusta oli.

   Sohvapöydän päällä on lasi, joten siihen ei sormenjälkiä jää. Sivuille voi jäädä, mutta lähtevät pyyhkeellä helposti pois. Eli ei tarvitse olla kokoajan pyyhkimässä.

   Aurinkoista huhtikuuta myös sinne suunnalle!

   Poista
 6. Tosi upea pöytä, olen ihastellut samaisia pöytiä norjalaisilla IG-tileillä. Kiva kun onnistuit sen hankkimaan, se on huikea - ts

  VastaaPoista
 7. Saako kysyä paljonko pöytä lopulta maksoi?

  VastaaPoista
 8. Ihan mahtava pöytä! Kateudesta vihreänä täällä :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.