Pääsiäisen jälkeistä aikaa ja jännitystä ilmassa!

10. huhtikuuta 2016


Olipas pääsiäinen jotenkin mukavaa aikaa ja pieni loma tuli kyllä tarpeeseen. Joka päivä tuli tehtyä ihanien ihmisten kanssa kaikkea mukavaa ja kivoja muistoja tuli luotua. Vieläkin naurattaa asiat ja jutut mitä kaikkea meille sattui ja tapahtui. Tytöt oli tyytyväisiä mukavaan lomaan ja kesälomaa jo odotellessa. Kesäloman olemme jo suunnitelleet aikalailla valmiiksi ja luvassa on ulkomaanmatkaa ja paljon rannalla oleilua, jos säät vaan sallii. Ihana odottaa kesää ja sen tuomia ihania juttuja!

Huomasin alkaneeni jännittämään kovin meidän talon myyntiä. Hassua, miten sitä stressaa turhista asioista mihin itsellä ei ole mitään vaikutusta. Kevään pitäisi vielä olla stressivapaata aikaa, kun aurinko paistaa ja pääsee puuhastelemaan ulos kauniiseen ilmaan. Silti sitä ihan pienesti aina miettii nykyisen kodin kohtaloa. Koskaan aikaisemmin emme ole omakotitaloa myyneet, joten mitään kokemusta asiasta ei ole. Sitä niin jo haluaisi suuntaa katseet uuteen kotiin, mutta mitään päätöksiä ei voi vielä tehdä. Esimerkiksi juuri tällä meidän alueella on monta omakotitaloa ollut jo todella kauan myynnissä tuloksetta. Kiinteistövälittäjämme kertoi kauppojen elpyneen ja alkaneen kiihtyä asuntomarkkinoilla, mutta koskaan ei voi tietää. Onneksi myynnin kanssa ei ole mitään älytöntä kiirettä. Jänniä aikoja siis edessä!

Oikein mukavaa sunnuntaita ja nauttikaa ihanasta viikonlopusta!


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.