Päivä mallina Nissenin kuvauksissa ja kevään kuumat uutuudet!

24. huhtikuuta 2016Oikein mukavaa sunnuntain huomenta kaikille!

Tänään on luvassa jotain hyvin erilaista ja uutta postausta minulta. Tästä postauksesta on minun Instagram-tilin puolella ollut jo hieman vihjeitä ja vihdoinkin pääsen tämän postauksen julkaisemaan. Nimittäin minä pääsin viime kuussa mukaan aivan mahtavaan ja itselle ajankohtaiseen yhteistyökampanjaan Indiedaysin ja Nissenin kanssa toteutettuna ja lopputulokset on mahtavia! Tässä kampanjassa pääsin neljän muun bloggaajan kanssa toimimaan mallina Nissenin kevään ja kesän silmälasi- ja aurinkolasimallistoille. Kuvasimme siis yhdessä mainoskuvia kyseiseen kampanjaan. Itsehän omistan kolmet silmälasit ja aurinkolaseja, joten silmälasien käyttö itselle on ihan jokapäiväinen juttu. Myös blogini puolella olen esitellyt käyttämiäni silmälaseja, mutta tästä kampanjasta löysin kyllä ihan uudet suosikit, jotka itse haluan hankkia.

Kuvauspäivä järjestettiin Helsingissä ja oli täynnä iloa ja energiaa. Tässä kampanjassa Nissen halusi painottaa kuvien otossa iloisuutta, energisyyttä ja luonnollisuutta. Itse olen hyvin aurinkoinen ja energinen ihminen, joten positiivisen asenteen omaavana nämä kuvaukset oli kuin tehty minulle. Itselläni oli kokemusta valokuvaussessioista ja olen aikasemminkin toiminut kameran edessä. Silti kaikista aikaisemmista kerroista tämä kerta oli kyllä kaikista mahtavin ja jää muistoihin ikuisesti erittäin positiivisena kokemuksena. Päivän aikana kuvasimme jokaisella mallilla viidet eri kehykset, eli sekä silmälaseja että aurinkolasimallistoa. Itselleni valikoitui käytettäväksi hyvin omanäköisiä, tyylikkäitä silmälaseja, joiden yksityiskohtiin oli panostettu viimeisen päälle.

Itse ihastuin kyllä yksiin kehyksiin niin, että ne eivät meinanneet kuvausten jälkeen millään haluta poistua omista käsistä. Omat silmälasit on hankittu aikaisemmin juuri Nissenin valikoimasta, koska Nissen on aina ollut edullinen valinta, joten kehyksiä löytyy jokaisen kasvoihin ja kehyksiä voi kätevästi hankkia moneen eri tarkoitukseen ja tyyliin. Kehykset on hyvin kevyet kasvoilla ja tuovat omat parhaat puolet kasvoista esille. Kehyksiä vaihtamalla omaa tyyliä voi helposti vaihtaa täysin erilaiseksi. Valokuvauspäivänä oli mukava seurata myös muiden mallien kuvaussessioita ja heidänkin käyttämät kehykset olivat kyllä kuin heille tehtyjä. Me kaikki viisi mallia olimme hyvin erinäköisiä kasvoiltamme ja silti jokaiselle löytyi monet eri kehykset, jotka istuivat loistavasti.

Tässä olisi minun hauskat valokuvat Nissenin kevään kampanjasta.


Kehykset: Miki Ninn, Kuvaaja: Ville Malja

Aurinkolasit: Solaris, Kuvaaja: Ville Malja

Aurinkolasit: Solaris, Kuvaaja: Ville Malja

Kehykset: Miki Ninn, Kuvaaja: Ville Malja

Kehykset: Sensaya, Kuvaaja: Ville Malja

Kehykset: Sensaya, Kuvaaja: Ville Malja

Meitä bloggaajia oli mukana kuvauksissa minun lisäksi Emilia, Marianna, Sara ja Milla.

Kuvaaja: Ville Malja

Mukaan halusin laittaa muutaman Behind The Scenes - tyylisen kuvan, joita ihana Helmihytti-blogin bloggaaja otti meistä koko päivän ajan. Nämä kuvat ovat kyllä yhtä hauskoja, kuin kampanjaan otetut Villen kuvat. Näissä kuvissa tulee hassuteltua enemmän ja kuvista välittyy se, kuinka hauskat ja rennot kuvaukset nämä Nissenin kuvaukset olivat. Nautin kyllä täysin rinnoin ja päivä jää muistoihin ikuisesti.


Kiitos Indiedays ja Nissen upeasta yhteistyöstä ja kokemuksesta!

Nyt tarvitsee lähteä Nissenin myymälään metsästämään kehyksiä, joihin ihastuin, eli ensimmäisen kuvan läpinäkyviä Miki Ninn-kehyksiä.

*Toteutettu yhteistyössä Indiedaysin ja Nissenin kanssa*

5 kommenttia

 1. Aivan mahtavia kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä niin mahtava päivä ja ammatilainen kuvaajana, että ei voinut mennä pieleen :)

   Poista
 2. Hei minkä hintaiset nuo ensimmäiset lasit ovat? Haaveilen itse myös läpinäkyvistä kehyksistä ja tuo malli on aikas makee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en tiedä, kun nämä on uutuuskehykset, mutta uskoisin olevan hyvin edulliset. Itse ihastuin täysin samoihin kehyksiin ja aion ne myös hankkia itselleni :)

   Poista
  2. Se kehys on Miki Ninn merkkinen ja hinnaltaan 139€. Nissen myymälöihin se tulee viikolla 22. :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.