Siskolta siskolle - rakkaudella valmistettu!

12. huhtikuuta 2016
Oikein mukavaa tiistaita!

Muistatteko, kun maaliskuussa halusimme tyttöjen kanssa kiittää omia vanhempiani kaikesta avusta, mitä he ovat meidän perheelle tarjonneet? Mamma ja pappa auttavat meitä viikottain lastenhoidossa ja vierailemme heillä todella usein. Pääsin viime kuussa mukaan Indiedaysin ja Vaasanin kampanjaan ja oli mukava päästä muistamaan omia vanhempia. Teimme sydämen muotoiset leivät Vaasan Sano se leivällä-kampanjassa. Sano se leivällä-kampanjassa meillä bloggaajilla oli mahdollisuus päästä kertomaan tunteistamme ja fiiliksistä tärkeille ihmisille leivän muodossa. Niin usein tässä hektisessä arjessa unohtaa kertoa lähimmille ihmisille ne tärkeät sanat ja olla kiitollinen kaikesta avusta ja tuesta, mitä meille tarjotaan. Pienillä teoilla voi piristää omaa ja läheistensä arkea ja tuoda jokaiseen päivään hippunen taikaa.

Niinpä itselle juolahti mieleen, koska lapsemme ovat niin kovia leipomaan ja tykkäävät puuhata ruoan ääressä. Voisimmekin yhdessä toteuttaa tämän Sano se leivällä-kampanjan sillä idealla, että tyttömme saisivat muistaa ja kertoa omat tarinansa toisilleen. Meidän tytöt on kuin paita ja peppu: parhaat ystävät ja parhaat taistelukaverit. Tytöt on toisilleen päiväkodissa niin mukavia toisilleen. He ovat eri ryhmissä ja kun ulkoilut päiväkodissa alkavat, jälleennäkemisen ilo on kuulma hoitajien mukaan ylimmillään tytöillä. Kun saavumme kotiin, on tilanne hieman eri. Kotona vuorotellen naureskellaan ja leikitään keskenään sekä myös kinastellaan ja väitellään yhdessä. Silti iltaisin aina kun mennään nukkumaan, kumpikin halaa toisiaan ja antavat toisilleen hyvänyön suukot toivottaen hyvää yötä toisilleen.
Päätimme tyttöjen kanssa istuutua vanhemman tytön huoneen pöydän äärelle ja annoin tytöille vapaat kädet toteuttaa toisilleen herkkuleivät Vaasan Taika TaikaRuis ruisviipaleista. Kysyin jo ennen leipien valmistamista tyttöjen toiveita päällisistä ja vastaukset oi hyvin selvät: nakkeja ja lihapullia! Vaasan Taika TaikaRuis ruisviipaleet on viipaloitu täysjyväruisleipä, joka on pehmeä ja miedonmakuinen kuin vaalea leipä. Leipäviipaleet ovat runsaskuituisia ja maidottomia. Niinpä asetin kaikki leivälle laitettavat päälliset lautasille ja tytöt saivat itse toteuttaa herkkuleivät omaa tahtia. Lopputulokset oli kyllä aika hauskat ja päälliset vaihtoivat paikkaa noin viisi kertaa aina leivän valmistuttua. Lopulliset versiot oli tosi hauskat ja valmistuivat hymyssä suin. Lopuksi lisäsimme yhdessä vielä ketsupit leiville ja valmista tuli! Saammeko esitellä leivät "Hymyssä suin - rakkaudella valmistettu!"
Vaasan Taika-kampanjalla on myös käynnissä mukava lukijakilpailu, johon juuri sinä voit osallistua joko yksin tai lähimmäisten kanssa. @Vaasan_leipomot arpoo Instagram-tilillään kaksi voittajaa joka viikon perjantai ja palkitsee heidät herkullisilla eväskoreilla. Kannattaa siis osallistua! Tarkemmat ohjeet ja säännöt löytyvät täältä.Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.