Terassi kuntoon kevääksi ja kesäksi!

11. huhtikuuta 2016

Oikein mukavaa huomenta uuteen viikkoon!

Voihan talvi ja terassi! Voikohan sitä paremmin kuvailla meidän takapihan terassin olotilaa tällä hetkellä? Terassi on talvella ollut terassikalusteiden varastopaikka ja nyt olisi vihdoinkin aika alkaa tekemään terassille jotain. Nyt eletään huhtikuuta jo hyvää vauhtia, säät on hyvin keväiset ja meidän terassi repsottaa vielä talvimoodissa. Joka puolella näkee keväisiä ja kesäisiä mainoksia kesäkalusteista ja nyt olisi aika tarttua toimeen. Nyt terassi näyttää tosi sisustamattomalta ja ei niin houkuttelevalta, eli on aika tarttua itseä niskasta kiinni tässäkin asiassa ja hoitaa terassi kevät-/kesäkuntoon. Inspiraatiota etsin keväisistä sisustuslehdistä ja voi miten kauniita kuvia upeista terasseista jo nyt löytyy. Vielä ei ole ulkokukkien aika säiden takia. mutta voisihan sitä narsisseja lisätä myös takaterassin puolelle.

Tällä hetkellä kaikki ulkokalusteet on jo vähän sinnepäin aseteltu, huonekalujen pehmusteet on asetettu paikalleen, mutta mitään tekstiilejä ei löydy vielä mistään. Myös tehokas terassin puhdistus tulee tarpeeseen talven jäljeltä. Terassilta löytyy tyhjät, rottinkiset istutuskorit, rottinkinen terassiryhmä ja Stalan musta takkapuuteline. Myös viime syksynä hankkimani sisustusvalot roikkuvat vielä paikallaan katon rajassa. Eikun lehtiä selailemaan ja inspistä siis omalle terassille hakemaan!


Mukavaa viikon alkua kaikille teille ja nautitaan tästä auringosta!


4 kommenttia

 1. Yksi utelias miettii, miksi luovutte noin ihanasta talosta? Vai onko isosta talosta huolehtimen isompi homma kuin voisi kuvitella ja ette jaksaneet sitä? Millaista olette ajatelleet tilalle? Olen vain utelias, enkä kysele millään pahalla tai ilkeydellä. Itsekin omakotitaloa miettineenä olisi kiva tietää kuin työllistävä se on tai viekö hirveästi rahaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Kyllä, omakotitalossa on hurjasti tekemistä ja huolehtimista. Jos ei sisällä riitä tekemistä, niin ulkona saa olla puuhaamassa. Joten sana "helppohoitoisuus" ei omakotitaloa kuvaa, niinkuin rivitalossa ja kerrostalossa asuminen yleensä on :) Myös kustannukset tietenkin on erilaiset ja omakotitalossa pitää muistaa myös jokavuotinen kiinteistövero.

   Poista
 2. Aurinkoiset kelit kyllä houkuttavat terassia laittamaan - kohta jo tarkenee istuskellakin ulkona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä tuli jo kahvikupillinen terassilla nautittua :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.