Turvallisuus ennen kaikkea - käyttökokemuksia Abloyn Smartlock-lukosta

2. huhtikuuta 2016Oikein mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

Muistatteko, kun maaliskuun puolella postailin päässeeni mukaan Indiedaysin ja Abloyn kampanjaan, jossa meidän kotiin asennettiin Yale Doorman älylukko, joka helpottaisi meidän perheen elämää huomattavaasti? Lukko on nimittäin yhteydessä meillä olevaan Verisuren hälytysjärjestelmään ja näin yhdistää kodin lukituksen ja hälytysten päällelaiton yhdellä ratkaisulla. Tänään ajattelinkin hieman jatkaa tämän teeman ympärillä ja kertoa oikeita käyttökokemuksia kyseisestä Abloyn älylukosta, onko lukosta oikeasti mitään hyötyä ja onko ajatukset kumminkin kääntyneet takaisin perinteiseen lukitusjärjestelmään. Niinpä ajattelinkin listata pienen listan tänne nähtäväksi, josta olisi helppo poimia minun mielipiteet ja käyttökomeukset kyseisestä lukkojärjestelmästä. 

Vielä muistin raikastamiseksi hieman kerron mikä Yale Doorman älylukko sitten oikein on? Yale Doorman on tehty helpottamaan arkipäivääsi. Yale Doorman -lukon avaaminen onnistuu koodilla, kulkutunnisteella tai kaukosäätimellä – mikä kulloinkin on sinulle kätevin tapa. Automaattinen lukinta varmistaa, että ovi lukittuu takanasi, ja tilapäisillä koodeilla sallit sisäänpääsyn esimerkiksi vieraalle tai huoltomiehelle vuorokauden ajaksi. Lukon käyttöönotto on yksinkertaista, käyttäjien hallinta nopeaa ja asetuksia helppo muokata, sillä tukenasi on vaihe vaiheelta eteenpäin ohjeistava, suomenkielinen lukon ääniopastus. Lisäämällä Yale Doorman -lukkoon erillisen Verisuren SmartLock-moduulin voit ohjata kodin lukitusta ja hälytysjärjestelmiä älypuhelimella. Yale Doorman on kehitetty kestämään pohjoismaisia ääriolosuhteita. Valaistua näppäimistöä on kätevä käyttää myös hämärässä tai pimeässä. 

Omat kokemukset tästä Abloyn älylukosta on aikalailla pelkästään positiivinen. Tässä siis listattuna asioita, joita itselläni on viimeisen kuukauden aikana tullut mieleen lukon käyttökokemuksista:

PLUSSAA:

- helppous
- ulkonäkö
- yhdistettävyys Verisuren hälytysjärjestelmään
- avaimettomuus
- oven avaus myös etänä
- hälytysten pois kytkeminen ovea avaamalla
- tunnisteavaimien helppo ohjelmointi ja poisto
- äänen voimakkuuden säätö
- koodihelppous
- turvallinen valinta

En voi siis kuin suositella tätä älylukkoa, yhdistettynä Verisuren järjestelmään. Meillä on ainakin erittäin turvallinen olo täällä kotona ja tämä lukko varmasti seuraa meitä myös seuraavaan kotiimme.
Myös teillä lukijoilla on mahdollisuus saada kotiinne Abloyn tuotteita mukavan lukijakilpailun kautta. Vastaamalla kilpailukysymykseen: "Onko sinulle tapahtunut kommelluksia avainten unohtuessa kotiin? Mitä kommelluksia tapahtui tai jäi tapahtumatta?", voit voittaa itsellesi 100 euron arvoisen tuotepaketin Abloylta. Kannattaa siis kommentoida omat hauskat tarinat ensimmäiseen yhteistyöpostaukseeni tänne! Aikaa osallistua on 30.4.2016 asti.

*Toteutettu yhteistyössä Indiedaysin ja Abloyn kanssa*

5 kommenttia

 1. Olen joskus jättänyt auton avaimet sisälle ja kotiavaimet auton sisälle. Näin ollen on koti kuin autokin ollut lukittuna. Olen istunut tämän jälkeen 3h odottamassa autotallissa, että joku on tullut kotiin.

  rebekka.peltomaki@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. "Onko sinulle tapahtunut kommelluksia avainten unohtuessa kotiin? Mitä kommelluksia tapahtui tai jäi tapahtumatta?"

  On tapahtunut kommellus.. :D Unohdin avaimet kotiin ja jouduin sitten menemään teini-ikäisenä yläkerran luukusta sisälle, niin naapurissa olevat remonttimiehet vähän katsoivat että mitä tuola naapurissa tapahtuu :D Mut onneks kukaan ei soittanut poliisia! ;D saaraku@student.uef.fi

  VastaaPoista
 3. Tämä ois niin mun juttu! Tietäisitpä vai...

  Mukavaa viikkoa!

  -Isla

  http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Olisi hauska kuulla kokemuksia näin vuosien jälkeen ja varsinkin kun meillä on harkinnassa tuo Doormanin kakkosversio. Vieläkö löytyy pelkkiä plussia vai onko Yalen kanssa sattunut kommelluksia.

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.