Uudet hiukset, uusi keväinen look!

15. huhtikuuta 2016


Hyvää huomenta ja kivaa perjantaita!

Tiedättekö sen fiiliksen, kun omat hiukset on menettänyt loistonsa ja jäljellä on kasa kuivia hiuksia talven jälkeen? Omat hiukset kärsivät talven jäljiltä kuivuudesta, elottomuudesta ja elivät omaa elämää niin sanotusti. Hiukset on kumminkin suuri asia omassa olemuksessa ja jos tukka on huonosti, ei sitä kamalan tyytyväinen olo itselläkään ole. Itse omistin vielä kaksi vuotta sitten pitkät, tummat ja paksut hiukset, jotka ylettyivät alaselkään asti. Kyllästyin niihin lopullisesti, koska pitkistä hiuksista ei ollut muuta kuin harmia. Olihan ne näyttävät, mutta hoitoon upposi aikaa ja rahaa huomattavasti. Muutos omiin hiuksiini tehtiin pikkuhiljaa 2 vuotta sitten, hiukset katkaistiin korvien tasolle ja päivääkään en ole tätä päätöstä katunut. Omaa tummaa väriä alettiin myös pikkuhiljaa vaalentamaan ja tämäkin muutos oli toivottu ja tykätty.

Minulle tarjoutui mukava mahdollisuus tehdä yhteistyötä helsinkiläisen Hairstudio Innon kanssa, josta ihana Zahra oli minuun yhteydessä. Päätimme freesata minun hiuksen taas elävien kirjoihin ja muutoksesta ajattelinkin sunnuntaina kirjoitella enemmän paremman ajan kanssa. Luvassa on ennen ja jälkeen-kuvat sekä kertomusta minun hiuksieni muutoksesta +  mukava alennuskoodi.







Kuullaan siis sunnuntaina lisää! Oikein mukavaa viikonloppua toivottaen,


3 kommenttia

  1. Näyttää kyllä hirmu kivalta noi sun hiukset nyt ja samaten toi paita, se on ihana!! :)

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Kiia! Itse tykästyin tähän väriin ja pituuteen, helppohoitoiset :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.