Uudet kromiset AmandaB:n maljakot makuuhuoneessa

18. huhtikuuta 2016


Oikein mukavaa maaliskuun viikkoa ja kiva postailla taas täällä!

Jotenkin olen löytänyt ihan uuden innon blogin pitämiseen ja kirjoittelu tuntuu äärimmäisen mukavalta ja tärkeältä asialta. Vaikka sitä kirjoittaisikin välillä enemmän lifestyle-tyylisiä juttuja, tuntuvat niiden suosio olevan myös todella suuri ja sitä on todella mukava seurata. Välillä sitä on mukava kirjoitella ihan hömppäasioita ja ottaa aiheeksi teidän toivomia aiheita, kuten lapset, pukeutuminen ja oma elämä. Varsinkin pukeutumispostaukset ovat saavuttaneet monet lukijat. Kiitos siis kaikesta mukavasta palautteesta ja uusia postausaiheita saa aina ehdottaa. Kävijämäärät on pysynyt samoina ja jopa upeasti kasvanut, joten se lämmittää omaa sydäntä suuresti.

Viime viikolla meidän makuuhuone koki pienen pienen make over-muutoksen, kun makuuhuoneen lipasto sai päällensä jotain kaunista osakseen. Pääsin nimittäin tekemään yhteistyötä Casa Rustican kanssa. Meidän kotiin kotiutui niin upeat, kromin väriset AmandaB:n kukkamaljakot kaunistuttamaan makuuhuonettamme. Maljakoiden koko on 25cm x 25cm x 41cm ja ne sopivat täydellisesti valkoisille hortensioille. Ihana Nina Casa Rusticalta auttoi minua hankkimaan maljakot pitkän metsästyksen jälkeen ja nyt ne meiltä kotoa löytyy. Eli kannatti ottaa yhteyttä Ninaan, joka auliisti auttoi minua löytämään sopivat maljakot kotiimme. Vaihtoehtoja olisi ollut vaikka kuinka ja paljon, mutta loppujen lopuksi päädyin hankkimaan nämä kyseiset maljakot meidän makuuhuoneeseen valkoisen lipaston päälle.

Kiitos siis Casa Rustican Ninalle ja kannattaa olla heihin yhteydessä, jos etsit jotain tiettyä. Tällä tavalla meillekin löysi kauniit maljakodit kodin.

*Toteutettu yhteistyössä Casa Rustican kanssa*


5 kommenttia

 1. Onpa näyttävät maljakot! Todella hieno lisä makuuhuoneen sisustukseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sukhimatot! Kivaa vaihtelua tuo makuuhuoneeseen.

   Poista
 2. On jännää ja mielenkiintoista miten erilaisia toimintatapoja ihmisillä on - jos minulla olisi tiedossa mahdollinen muutto, niin en uskaltaisi hankkia uusia näyttäviä esineitä vanhaan kotiin vaan odottaisin uutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, olemme kaikki kivasti erilaisia :) Vaikka tässä jossain vaiheessa muutetaan, ei se omia hankintoja mitenkään rajoita.

   Poista
 3. Ihanat maljakot! Olisin kiitollinen jos kertoisit mistä näitä löytää? :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.