Uusin Koti ja Keittiö inspiraatiota tuomassa ja vapun viettoa!

29. huhtikuuta 2016


Oikein mukavaa perjantaista huomenta ja alkavaa vappuviikonloppua!

Odotetaanko siellä jo kovin tulevaa vappua? Meidän tytöt ovat ainakin todella innoissaan ja ilahtuivat saadessaan suuret vappupallot Frozen-teemalla. Löysin ne jo alkuviikosta paikallisesta kaupasta ja tytöt olisivat mielellään ottaneet ne joka paikkaan mukaan, jopa päiväkotiin. Lasten aito ilo on kyllä parasta iloa maailmassa. Serpenttiiniä löytyy joka huoneesta ja tulevasta vapusta on otettu jo ennakkoon kaikki irti.

Itse olen valmistautunut tulevaan vappuun rentoutumalla ja nauttimalla keväisistä fiiliksistä alkuviikosta uusimman Koti ja Keittiö-lehden parissa. Jotenkin kyseinen sisustuslehti on mukavan leppoinen ja sen parissa pääsee nautiskelemaan kauniista kodeista ja mukavista ruokaresepteistä. Jännä miten nykyään löydän uusia reseptejä testattavaksi sisustuslehdistä. Koti ja Keittiö-lehti on yksi omista suosikkilehdistä, jota mielelläni kotiini tilaan. Aina kun lehti ilmestyy, otan pienen hetken itselleni teen  ja lehden parissa ja luen sen ajatuksella kannesta kanteen ihan rauhassa. Tästäkin numerosta löytyi todella kivoja artikkeleja mm. ihanista kesähuoneista, Sisiliasta (kyllä, matkakuume nousi pahasti Italiaa kohti) ja todella mukavia reseptejä tulevan kevään ja kesän juhlakauteen. Kyseisen keväisen numeron kansi lupasi jo niin paljon hyvää, että sitä ihan odotti pääsevänsä selailemaan lehteä. Ja ei Koti ja Keittiö-lehti tälläkään kertaa jättänyt kylmäksi, päinvastoin.

Kovasta matkakuumeesta kärsivänä suosittelen ehdottomasti tutustumaan lehden Sisilian kiertomatkasta. Itse olen Italiassa vieraillut vaikka kuinka monta kertaa, mutta Sisiliassa en ole vielä käynyt. Siksi kyseinen artikkeli olikin erittäin kiinnostava ja herätti pienen matkakuumeen kohti Sisiliaa. Sinne voisi kesällä matkata muutamaksi päiväksi ja hyödyntää lehdestä löytyneitä vinkkejä. Katsotaan tuleeko tästä jutusta inspiroituneena matka varattua. Nyt tiedän mistä vapun ajan haaveilen!


Niin ja unohdin mainita vielä alimmasta kuvasta löytyneet reseptit erilaisiin villiyrtti-ruokiin. Nokkoskeittoa olen aikaisemmin valmistanut, mutta nyt lehdestä menee ehdottomasti kokeiluun villiyrttipiirakka, joka kätkee sisäänsä maitohorsmaa ja vuohenputkea. Meidän äitienpäivän tarjoilut koostuvat siis kahdesta Koti ja Keittiö-lehden reseptistä: villiyrttipiirakka ja jälkkäriksi raparperi-mantelitorttu. Nam!


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.