Blogi 5 vuotta - jatkoa luvassa vai loppuuko bloggaus?

18. toukokuuta 2016


Hyvää huomenta!

Lyhyestä virsi kaunis. Blogini täyttää ensi viikolla viisi vuotta. Viisi vuotta! Hertsileidi. Onpahan ollut vauhdikkaat vuodet ja paljon on kerennyt tapahtumaan. Oma sisustustyyli on alkanut muovautumaan hyvin itseni näköiseksi ja viihdyn hyvin omassa kodissa. Mitään en muuttaisi sisustamisen ja sisustusvalintojen suhteen ja nämä vuodet ovat olleet aika suoraviivaiset. Näiden vuosien aikana olemme asuneet kahdessa talossa ja omat näkemykset asumisen suhteen on kokenut monenlaista vaihtelua ja kokeilua. Näiden vuosien jälkeen sitä huomaa hakevansa kodilta ihan eri asioita, mitä sitä ehkä aikaisemmin ennen lapsia haki ja toivoi.

Sama toteamus pätee myös omaan sisustus- ja lifestyleblogiini. Blogini muodostuu nykyään sisustusjutuista sekä kaikesta muusta omaan elämään liittyvästä. Pintaa syvemmälle en ole koskaan sukeltanut ja en tule sinne myös tikulla sohaisemaan. Koen tällä hetkellä käsitteleväni aiheita, jotka tuntuvat itselle hyviltä ja helpoilta. Pidättäydyn siis tässä kaikessa hömppäjutussa edelleen ja mitään suuria paljastuksia omasta elämästäni en tule täällä omassa blogissa käsittelemään. Loppuvuoden aiheet tulevat pyörimään sisustuksen, lapsien, vaatetuksen, kauneuden, lifestylen ja muun taloihin ja asumiseen liittyvissä jutuissa. Tietenkin kuuntelen edelleen toiveitanne ja niitä saankin aika usein sähköpostiini. Jos sinulla on mielessä joku aihe tulevaan postaukseeni niin otan niitä enemmän kuin ilomielin vastaan.

Olen saanut paljon kysymyksiä myös jatkosta ja tulevaisuudesta. Onko jatkoa luvassa, jatkanhan kirjoittamista ja lukijoiden päivien piristämistä? Ikinä asioista ei voi olla satavarma, mutta sanotaan nyt 97% varmuudella, että blogini tulee jatkumaan normaaliin tapaan tästäkin eteenpäin. Missä bloggaan, sitä katsotaan ja pohditaan hieman myöhemmin sitten. Kävijäluvut kasvavat mukavasti vuosi vuodelta ja on erittäin mukava huomata ihmisten käyvän blogissani. 3 miljoonan kävijämäärä rikkoitui tässä kuussa ja on se aika hurja juttu! Ikimaailmassa en olisi tälläisiin kävijämääriin uskonut. Paljon olen lukijoitanut kohdannut ja nähnyt monessa eri paikkaa. On ihanaa, että te uskallatte tulla juttelemaan ja moikkaamaan minua ihan vaikka kaupassa nähdessä. Teidän lukijoiden kohtaaminen on oikeastaan yksi antavimmista asioista blogissa ja se auttaa jaksamaan ja motivoi jatkamaan blogin kirjoitusta.

Moni on kysynyt jatkanko bloggausta jos saamme talomme kaupaksi ja muutamme uuteen asuntoon? Itse otan päivä kerrallaan tämän asian kanssa ja jos muutamme jossain vaiheessa väliaikaisesti johonkin vuokra-asuntoon, tulen jollain tavalla jatkamaan, katsotaan tilanne sitten mitä, missä ja milloin.


Ensi viikolla sitten juhlistetaan.

Terkuin,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.