Ihanan hidas aamu!

22. toukokuuta 2016


Oikein mukavaa ja hidasta aamua kaikille ja rentouttavaa sunnuntaita!

Täällä on sunnuntaita aloiteltu hyvin rauhallisissa merkeissä. Olemme nimittäin heränneet ihan rauhassa ilman minkäänlaista kiirettä. Joskus nämä hitaat aamut on vain parasta viikonlopussa ja tulevat kyllä niin tarpeeseen, edes kerran kuussa. Tätähän voisi kutsua siis jo ihan luksukseksi, koska toteutamme tälläisen hitaan aamun jo toisen kerran tässä kuussa äitienpäivän lisäksi. Arkisin sitä tulee noustua ylös 5.45 ennen herätyskellon ääntä automaattisesti, joten viikonloppuna on mukavaa vain rentoutua sängyssä ilman minkäänlaista kiireen tuntua. Joskus lapset eivät jaksa kauaa sängyssä olla, vaan poistuvat jomman kumman omaan huoneeseen leikkimään jotain yhteisleikkiä. Silloin omassa sängyssä voi vain olla ja köllötellä.

Tänään on mukava päivä tiedossa ja mitä jännittävämpi ilta. Suomen Leijonat voivat jääkiekossa voittaa kultaa ja meidän kotona jännätään tätä finaalia ihan loppuun saakka. Joten oikein mukavaa, rentouttavaa sunnuntaita ja illalla tsempataan Suomi voittoon!Niin ihanan keväisin terveisin,


4 kommenttia

 1. Hei! Olen alkanut seurata blogiasi ja täytyy sanoa, että jo eka postauksesta (siis tästä ) :) tulee jo niin ihastuttava kuva. ♥
  Tuo makkari ja sänky näyttää niiiin ihanalta.
  Oikein ylellisyyden pesä.

  Täytyypä lukaista myös muita sinun postauksiasi.

  Jos innostut, käy meilläkin joskus kylässä. ;)

  terkuin Anne Villa Emmasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kaunis upeista sanoista <3 Ovikelloa jo soittelen täällä eli kylään tulossa ;)

   Poista
 2. Hei! Ihana päiväpeitto! Minkä kokoinen peitto on? Olen yrittänyt etsiä tarpeeksi suurta jotta saisin sängynpäädystä samantyylisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Koko on 260 x 270cm. Tämä päiväpeitto on kyllä niin unelma! :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.