Katsaus Habitatin kokoelmaan ja upea muutos makuuhuoneessa

30. toukokuuta 2016Oikein mukavaa huomenta!

Mukava viikonloppu takana perheen ja ystävien seurassa. Sunnuntain vietin suurimmaksi osaksi sisustamisen parissa ja silloin ei voi kyllä päivästä tulla huono. Pääsin nimittäin mukaan Indiedaysin ja Habitatin kampanjaan ja tätä kautta pääsin tutustumaan Habitatin Vantaan myymälään avuliaiden myyjien avustuksella. Kyllä sitä sunnuntaita mielellään viettää lempiaiheen parissa inspiraatiota keräten upeasta myymälästä, samalla nähden uusimpia sisustuksen trendejä. Habitatin myymälät on itselleni tuttu paikka, koska käyn heillä säännöllisesti kurkkimassa uutuuksia ja uusimpia kuulumisia sisustuksen rintamalla.
Habitat on ikoninen eurooppalainen sisustusketju, joka on tunnettu erityisesti innovatiivisesta, modernista ja funktionaalisesta designistaan. Habitatilla on Euroopassa yli 50 myymälää. Habitatin Suomen myymälä avattiin Helsingin keskustassa, Keskuskatu 6, syksyllä 2014. Vepsäläisen päämyymälän yhteydessä oleva shop-in-shop aukesi Espoon Juvanmalmilla syksyllä 2015. Tämän jälkeen avattiin shop-in-shopit Turun Keskustan ja Vantaan Porttipuiston Vepsäläisten yhteyteen. Pohjoismainen ja myös aasialainen muotoilu ovat Habitatin kulmakiviä. Habitatin perusajatus on ”hyödyllinen voi olla kaunista ja kaunis edullista”. Habitat on tullut jäädäkseen ja liikkeestä löytyy jotain jokaisen kukkarolle. Tulossa on esimerkiksi lastenhuonekalumallisto, jota itse ainakin odotan erittäin suurella mielenkiinnolla.

Itselleni myymälävierailusta Habitatin Vantaan myymälässä jäi vaikka mitä käteen. Myymälä ihastutti kauniilla huonekaluilla ja upeilla yksityiskohdilla. Itselläni katseet kiinnittyi myymälän piensisustustarjontaan, joka oli kyllä hyvin monipuolinen. Tekstiilit ihastuttivat ja valaisimet saivat kovan valaisinkuumeen nousemaan. Itse tykkään hieman romanttisemmasta sisustuksesta yhdistettynä moderneihin linjoihin ja tähän sisustustyyliin löytyi vaikka mitä myymälästä kotiutettavaksi. 

Tarkoituksenani oli toteuttaa makuuhuoneeseemme muutos Habitatin tuotteilla ja muutoksen toteuttamiseen saimme valita Habitatilta muutaman tuotteen. Valinnanvaikeus meinasi todella iskeä, koska myymälästä löytyi vaikka mitä kaunista meidän makuuhuoneeseen laitettavaksi. Lopulta päädyin valitsemaan Habitatin valikoimasta oman top6- suosikkituotteet, joista osa kotiutui myös meille.  Kokoelmasta löytyy tekstiilejä, piensisustusta ja valaisimia.

Meidän makuuhuone sai osakseen uudet jämäkät koristetyynyt koossa 50x50cm. Yöpöydillemme kotiutui kauniit kromiset lampunjalat ja niihin valitsin isot greigen väriset varjostimet. Kauniiden ja näyttävien valaisimien viereen asetin kromiset valokuvakehykset, joihin ajattelin kehittää kuvat meidän perheestä. Kaikki tuotteet täydentävät kivasti toisiaan ja makuuhuoneen tunnelma on rauhallinen ja tyylikäs. Meidän makuuhuoneen muutos toteutettiin näillä tuotteilla, tässä ennen ja jälkeen muutoksen.

Ennen:Jälkeen:

Sisustustyynyt Capucine, valaisimenjalat Helix, varjostimet Tipp ja kehykset Celebrate


Nyt minulla on mahdollisuus tarjota teille myös alekoodin Habitatin verkkokauppaan, jolla te lukijat saatte alennusta -15% kaikista tuotteista. Habitat myy piensisustuksen lisäksi myös todella näyttäviä ja moderneja huonekaluja, joten 15% alennus on jo todella hyvä alennus huonekaluja hankittaessa.  Syöttämällä koodin kesa2016 Habitatin verkkokauppaan, saat -15% alennusta normaalihintaisista tuotteista. Tämä koodi ja alennus on voimassa kesäkuun loppuun asti. Löytyikö sisustuskokoelmasta tai kuvistani teidän suosikkituotteita?
 *Toteutettu yhteistyössä Indiedaysin ja Habitatin kanssa*Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.