Kevään allergiat ja kylpyhuoneen pitkä siivousurakka - kalkinpoistovinkit?

4. toukokuuta 2016


Oikein hyvää huomenta keskiviikkoon!

Täällä on kotia puunattu, kuin viimeistä päivää. Itselläni alkaa kevään allergiat painaa pahasti päälle ja olo alkaa olemaan taas hyvin tukkoinen ja kutiava kasvoista. Silmät alkaa jo pikkuhiljaa reagoimaan ja nenä alkaa kutiamaan hetki hetkeltä enemmän. Kevät on ihanaa aikaa, jos ei näistä allergioista tarvisi kärsiä. Onneksi omat tytöt ei ole ainakaan vielä saaneet minkäänlaisia allergisia reaktioita mistään ja toivon heidän välttyvät tältä kaikelta. Itselläni on todettu allergiat pujolla, pajulle, heinälle ja koivulle + muutamalle eläimelle. Kaiken lisäksi minulla on vielä tänään tiedossa mukava haastatteluhetki ja silmäni näyttävät siltä, kun olisin ollut parin päivän ajan hyvin surullinen. Toivottavasti lähikuvia ei ole siis tiedossa, hih!

Allergisoivasta keväästä onkin hyvä siirtyä tämän päivän aiheeseen, eli kalkinpoistovinkkeihin. Ajattelin nimittäin tänään tarttua jälleen kerran meidän wc:n ja kylpyhuoneen kimppuun ja yrittää jynssää kaiken kalkin pois kosteiden tilojen osista. Asumallamme alueella on todella kalkkinen vesi ja kylpyhuone kalkkeutuu todella nopeasti. Kalkki lähtee kaakeleista ja saumoista hyvin kloritin avulla, mutta harmaita hiuksia aiheuttaa lasiset ja kromiset paikat. Tätä aihetta on minulta ja pariin kertaan toivottu ja nyt ajattelin sen toteuttaa kysymällä teiltä apua. Tämän takia haluaisinkin kuulla teiltä lukijoilta hyviä kalkinpoistovinkkejä ja olisikin mukava jos niitä tähän postaukseen jakaisitte muillekin. 
Millä tavalla sinä puhdistat kalkin ja lian pois kosteista tiloista?7 kommenttia

 1. Meillä on käytössä Universal Stone, tähän olen ollut erittäin tyytyväinen. Anopillekin vein kerran paketin ja hänkin on ollut tyytyväinen tuotteeseen. Tuotteella saa kalkkitahrat hyvin pois, tiskipöydänkin saa tällä myös kiiltämään :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on myös todella kalkkinen vesi ja löysin joku aika sitten paikallisesta rautakaupasta Soledon Saumojen syväpuhdistajan (http://rakennetaantalo.blogspot.fi/2016/02/vinkkiviitonen-laattasaumojen.html). On ehdottomasti hintansa arvoinen aine. :)

  VastaaPoista
 3. Taikasieni on ehdoton lempparini kalkin poistossa mm. Suihkuseinistä. Ei tarvita muuta kuin lämmintä vettä ja sieni.

  VastaaPoista
 4. Etikkaa suosittelen lämpimästi :) Supertehokasta.

  VastaaPoista
 5. Täältäkin ääni Universal Stonelle.

  VastaaPoista
 6. Olen tehnyt postauksen kalkin poistosta lasisista pinnoista :), kurkkaa: http://kotiporstua.blogspot.fi/2015/04/saunan-lasioven-puhdistus.html

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.