Lähestyvät syntymäpäivät - minun ja blogin!

23. toukokuuta 2016


Hyvää huomenta uuteen viikkoon ja täysin uusiin kujeisiin!

Tiedättekös mitä? Tällä ja ensi viikolla on kaksi suurta juhlapäivää tiedossa. Blogini täyttää keskiviikkona 5 vuotta ja sitähän pitää juhlistaa, ehdottomasti! Toinen juhlapäivä on ensi viikolla, kun itse täytän toukokuun lopussa 31 vuotta. Muistan vielä niin elävästi, miten syntymäpäivät nuorempana ahdisti aika pahasti, varsinkin ikääntyminen siinä. Tämä ahdistus hävisi täysin sinä päivänä, kun täytin vuosi sitten kolmekymmentä. Silloin sitä huomasi oman elämän alkaneen muotoutua aikas mukavaksi ja sitä totesi saaneensa jo aika paljon aikaan. Jotenkin ne kolmekymppiset sai aikaan rentoutumista omassa mielessä ja kehossa, synnyttäen stressittömät syntymäpäivät tästä eteenpäin. Ensi viikolla vanhenen taas vuoden verran ja 31 vuotta pamahtaa mittariin, eikä edes tunnu missään! Jotenkin sitä on oikeastaan aika ylpeä tässä vaiheessa iästään ja saavutuksista.

Joten pitäisikin järjestää viikon sisällä jotain spesiaalia blogin puolella. Katsotaan mitä keksin! Onhan tätä 36 vuotta pakko jotenkin juhlistaa. Jos vaikka järjestäisi jonkun mukavan arvonnan synttäriviikkojen kunniaksi jo perjantaina.


Lähestyvin syntymäpäivin,


2 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.