Lumoan Elle - mustavalkoinen unelma & lahjakorttia tarjolla!

16. toukokuuta 2016


Oikein hauskaa uutta toukokuun viikkoa ja aurinkoa päivään!

Toukokuun puoliväli on ohitettu ja aika kuluu hurjaa vauhtia. Parin viikon päästä itsenikin pitäisi vanheta taas vuodella ja juhlaa on tiedossa vaikka kuinka paljon ennen kun toukokuu vaihtuu kesäkuuksi. Säät on toukokuussa hellineet ja suosineet meitä upealla tavalla, nyt kun vielä kaikki juhlatkin alkavat lähestyä. Oma vartalo näyttää niin paljon elävämmältä, nyt kun iho on hieman saanut rusketusta osakseen. Alkavan kesän myötä sitä itsekin herää eloon sekä henkisesti että fyysisesti ( jos näin nyt voi todeta). Tuleva juhlakausi on jo itsellä käynnistynyt toukokuun alussa, jolloin olin mukana kaupungissamme omalla kuntoklubilla järjestettävässä Fashion Night- tapahtumassa. Koska tapahtuma liittyi muotiin, aloin jo aikaisin pohtimaan omaa pukeutumista kyseiseen tapahtumaan. Onneksi pelastava asukokonaisuus löytyi helposti!

Samalla viikolla onnistuin nimittäin löytämään yhden suosikki vaatemerkin kevään ja kesän kokoelmasta aivan ihanan mustavalkoisen takin/pitkän jakun, joka pelastaisi minut tässä tilanteessa ja olisi juuri minua varten tehty. Nimittäin kotimainen Lumoan oli valmistanut kokoelmaansa Elle-bleiserin. Elle bleiseri on täydellinen päällysvaate niin arkiseen farkkulookiin kuin juhlavampaan tilaisuuteen mekon päälle puettuna. Elle käy lämpimillä ilmoilla päällystakista ja toimii myös talvisin villakangastakin alla.Bleiserissä on näyttävä pitsihelma sekä etutaskut. Käärimällä pitkiä hihoja, kääntämällä kaulusta suoraksi tai lisäämällä vaikkapa vyön, muuttuu monikäyttöisen Ellen ilme täysin. Neuloksen Pohjantähti -nimisessä kuosissa yhdistyy tuttu pitsimäinen kuvio ja skandinaavinen graafisuus yhdistettynä itämaiseen kuviointiin. Kudottu jacquard-neulos on ylellinen ja pehmeä.
Elle-bleiseriin yhdistin viime viikolla täällä blogissakin esitellyn perus harmaan t-paidan ja mustat housut. Sama statement-koru kaulaan ja juhlalook oli valmis! Kuinka yksinkertainen bleiseri voikaan olla niin kaunis. Tästä tulee kyllä yksi luottovaatteeni, jota voi käyttää sekä arkena että juhlassa.


Maanantaiterkuin,


P.S. Muistakaa osallistua eilisen postauksen arvontaan, jossa pääpalkintona lahjakortti Stockmannille!

4 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.