Lumoan Soma vadelma tytöille kesän juhliin

25. toukokuuta 2016Oikein mukavaa huomenta keskiviikkoon!

Mitkä säät meille onkaan siunaantunut! Eilen hätyyteltiin jo +26 asteen hellerajaa kotikaupungissamme ja eletään vasta toukokuuta. Toivottavasti tämä sama helle jatkuisi koko kesän läpi. Ensi viikolla nimittäin juhlitaan viikonloppuna monia valmistujaisia, koulujen päättymistä ja ehkä jonkun parin häitäkin. Meidän tyttöjen päiväkodin kevätjuhla on jo huomenna ja perinteisen vaatekriisin voisi vaikka tästä juhlasta kehitellä. Mutta tällä kertaa ei tarvitse tätä kesän juhlakautta panikoida yhtään lasten pukeutumisen suhteen. Ainakin meidän nuorempi on ihastunut yhtä kovin ihanan Lumoan vaatteisiin, ihan kuin äitikin!

Nuorempi tyttömme ihastui täysin Lumoan uuteen Soma-mekon vadelma värivaihtoehtoon ja tämä mekko on tytömme päällä ollut jo monen monta kertaa. Tämän kesän juhliin ei siis tarvitse stressata yhtään nuoremman tytön pukeutumista. Hän ei niin välitä prinsessan tylliunelmista ja tämä mekko oli hänelle niin helppo myydä. Vadelmanvärinen Soma -mekko kauniilla pitsiyksityiskohdilla hurmaa ikään katsomatta. Meidän nuorempi tyttö on nyt 2,5 vuotta vanha ja hänelle sopii hyvin tämä 98/104 kokoinen mekko. Normaalisti hän käyttää 104 vaatteita, mutta tämä mekko on kyllä hänelle juuri passeli ja oikean pituinen. Pienenä vinkkinä muuten: aikuisille on saatavilla mekkoja samaisen vadelman värissä. Näin ollen äidin ja tyttären pukeminen yhteneväisesti mutta ei kuitenkaan identtisesti, onnistuu hyvin. Itsekin ihastuin tähän vadelman väriseen mekkoon, jota löytyy samassa värissä myös bodyna ja t-paitana.  Naiselle tätä värivaihtoehtoa olisi tarjolla kolmessa eri mekkomallissa. Lumoan mekot ovat aina olleet hyvin istuvia itselleni ja sopivat omalle vartalotyypille. Myös meidän nuorelle tytölle Soma-mekko istuu todella hyvin ja tyttömme on aika suloisuus tämä päällä. Meidän pikkuinen Pikku Myy!


Aika Soma mekko, vai mitä?

Vadelmaisin terveisin,


*Toteutettu yhteistyössä Lumoan kanssa*

1 kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.