Mustavalkoinen olohuone kesäksi!

2. toukokuuta 2016


Oikein mukavaa toukokuun ensimmäistä viikkoa ja vapun jälkeistä aikaa!

Tästä kuukaudesta tulee aika mahtava, jotenkin sellaisen fiiliksen aistin ilmassa. Toukokuu on huippukuukausi monesta syystä. Omat syntymäpäivät on, kesä starttaa, äitienpäivä, päiväkodin kevätjuhlat jne. Paljon mukavia tapahtumia siis tiedossa tässä kuussa monen muun päivän lisäksi. Säät ehkä alkavat vihdoinkin lämmetä kesäisimmiksi tämän todella oudon ja vaihtelevan kevään jälkeen. Naureskelin tuossa huhtikuun lopulla, että edellisenä viikonloppuna sitä tuli otettua aurinkoa bikineissä vanhempieni terassilla ja seuraavana viikonloppuna lunta ja rakeita satoi niin paljon, että maa oli täysin valkoinen koko päivän. Voisiko sanoa ja tiivistää huhtikuun olleen sään osalta vaihteleva ja hyvin yllättävä? Toivottavasti tämä toukokuukin olisi yllättävä, mutta positiivisella tavalla, eli saisimme nauttia jo toukokuussa helleaallosta.

Helteistä ja lämpimistä ilmoista onkin hyvä siirtyä omaan kotiin ja sen pienesti freshattuun olohuoneeseen. Naisen mieli voi päivässä muuttua monta kertaa, näin olen kuullut aika monta kertaa sanottavan. No itse tunnustan sen pitävän paikkansa ja joskus sitä itsekin huomaa olevansa aika tuuliviiri jossain asioissa ja päätöksissä. Ajattelin nimittäin alkukeväästä säilyttäväni koko kevään olohuoneessamme vaaleanpunaisia tekstiilejä, mutta siinäpä yksi ilta mieli muuttui, kun sohvapöytäämme ihastelin ja pistin olohuoneen tekstiilit kertaheitolla uusiksi. Kaapeista kaivautui takaisin esille mustavalkoiset silkkiset tyynynpäälliset olohuoneen sisustustyynyihin ja tyytyväisempi en voisi olla. Kyllä tämä mustavalkoinen linja sopii meidän olohuoneeseen omasta mielestä hyvin ja tuo tyylikkyyttä lisää, mikä taas mielestäni sopii samaan linjaan sohvapöydän kanssa. 
Oikein mukavaa ja keväistä viikkoa kaikille! Se on toukokuu, vihdoinkin!


2 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.