Muuttomyynti ja Abloy-arvonnan voittaja!

19. toukokuuta 2016


Oikein mukavaa torstaihuomenta!

Ajattelin ihan nopasti huikata, että päätin järjestää kunnon muuttomyynnin omista huonekaluista ja kaikesta mahdollisesta tavarasta, mitä meidän kodista turhaan löytyy. Nyt lähtee pöytää, tuolia, mustavalkoista verhoa ja vaikka mitä myyntiin, Laitoin kohteet huuto.netin puolelle myyntiin ja sieltä niitä voi huudella oman tahdon mukaan. Melkin kaikki tavarat kulkeutuu Espoon Kiloon arkena 7-15 aikavälillä, jos ne vaan pieneen autooni mahtuvat. Muuten nouto Lohjalta tai pienten tavaroiden postitusta. Jos joku hinta tuntuu korkealta niin hintaa voi ehdottaa tai laittaa minulle suoraan sähköpostia padmerine@coconutwhite.com. 

Lisäilen siis vielä jotain pientä myyntiin kaappeja läpikäydessä, joten ei tässä vielä kaikki. Jos haluat jostain lisätietoa niin sitäkin annan ilomielin. Eikun huutelemaan siis vaan, jos joku kiinnostaa :)
Arvoin myös Abloy-postauksen kommenttiboksiin tulleiden kommenttien joukosta voittajan ja tällä kertaa oma työkaveri toimi onnettarena. Voittajaksi valikoitui tällä kertaa nimimerkki HeliAO kommentillaan:

"Voih, vaikka kuinka monta kertaa... Viimeksi viimeviikolla olin lähdössä hakemaan lapsia koulusta. Otin puhelimen ja kukkaron taskuun. Marssin ulos ja havaitsin siinä sekunnilla kun olin oven pamauttanut kiinni että avaimiahan en taskuuni ottanut. 
Tietenkään vara-avainta ei oltu palautettu sille kuuluvaan paikkaan. 
Eikun soitto miehelle, että JOS tulisi töistä avaamaan oven että pääsen hakemaan lapsia...
Lapsille viestit, että ei hätää...olen kyllä tulossa!"

Onnea HeliAO!

Terkuin,


2 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.