"Sä oot parasta maailmassa!"

6. toukokuuta 2016


Oikein mukavaa perjantaita teille kaikille!

Ensiksikin kiitos kaikille kalkinpoistoon liittyvistä vinkeistä, joita jaksoitte jakaa edelliseen postaukseeni. Monta uutta ideaa tuli vinkeistä ja nyt ne on kokeiltu ja hyviksi todettu. Vinkkien lisäksi auurinko paistaa ja tästä viikonlopusta tulee ihan mahtava monen asian takia. Tänään kodissamme järjestetään yksityisnäyttöä, huomenna pääsen osallistumaan aikas mukavaan muotinäytökseen/tapahtumaan ja sunnuntaina viettämään yhtä ihanimmista päivistä toukokuussa, eli äitienpäivää. Ei siis viikonlopun suunnitelmat oikein paremmilta voi kuulostaa ja olla. Äitienpäivä on hyvin odotettu päivä, jolloin ainakin sitä itse haluaa näyttää omalle äidille, kuinka paljon häntä rakastaa ja kuinka kiitollinen sitä hänestä voi olla. No, me vietimme oman äidin kanssa äitienpäivää jo ennakkoon pari viikkoa sitten ja sunnuntaina pääsen siis keskittymään omiin lapsiin.

Itselle kävi aika hauska juttu tässä viime viikolla, kun kävin hakemassa tyttöni päiväkodista. Päiväkodin "minun päiväni"-lapusta olin jo ennakkoon lukenut, että tyttöni olivat sinä päivänä askarrelleet "salaisuuksia" päiväkodissa omissa ryhmissään. Kun kävin ensiksi hakemassa vanhemman tyttöni ja menimme hänen kanssa yhdessä hakemaan nuorempaa tyttöä pienten puolelta, ovea avatessa nuorempi tyttöni huudahdi minut nähdessään: "Äiti! Minä askartelin tänään sinulle rannekorun!" Voi että sitä tuppasi siinä tilanteessa hieman naurattamaan nuoremman tytön spontaanille reaktiolle, mutta lupaan olla erittäin yllättynyt sunnuntaina. Enhän tiedä ollenkaan, esimerkiksi minkä värisen rannekoru-yllätyksen voin ehkä saada, hih! Kyllä sitä omia pikkuisia sitten niin paljon rakastaakin ja jokainen päivä on erinlainen omien tyttöjen seurassa.

Joten sunnuntaina nauttikaa kaikesta huomiosta mitä saatte! Jokainen nainen, äiti ja persoona on satavarmasti sen ansainnut.


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.