Syntymäpäivän iloa ja Fennia-arvonnan voittaja!

31. toukokuuta 2016


Oikein mukavaa huomenta tiistaihin!

Aika harvoin tulee tiistaisin postailtua tähän aikaan blogiin, mutta tänään on pakko. Tänään on nimittäin syntymäpäiväni! 31 vuotta paukahtaa mittariin noin kello 16.30 ja ei muuten tunnu missään, ainakaan vielä. Nyt sitä ollaan aikuinen nainen ja tuntee kokeneen suuren kasvupyrähdyksen ihmisenä ihan näiden parin vuoden aikana. Leikkimielisestä, positiivisesta minusta en koskaan päästä irti, vaan se on suuresti osa minua mikä ei koskaan lähde pois. Minut tunnetaan aurinkoisena ihmisenä ja sitä aion jatkossakin olla. What goes around, comes around. Anna hyvän kiertää. Tässä sellaisia lauseita ja sanontoja, joita itse pyrin noudattamaan.

Syntymäpäiväjuhlia kerkesimme jo juhlistaa viime viikonloppuna pienellä porukalla herkkuja nauttien. Joka vuosi olen hankkinut ihan itse itselleni jonkun kauan haluamani asian syntymäpäivälahjaksi, mutta tänä vuonna tein poikkeuksen ja odotan vielä ihan pikkuisen hetken. Monta kivaa juttua olisi mielessä, mutta lopullisen valinnan lahjasta teen vasta sitten, kun taloasiat on selvät ja tieto seuraavasta kodista on varma. Lahjatoiveeni liittyvät tänäkin vuonna sisustamiseen ja sisustukseen, mutta palataan niihin kesä-heinäkuun aikana, kun aika koittaa.


Nämä kuvat tuli otettua viime viikolla syntymäpäiväjuhliin valmistautuessa. "Aikuinen nainen mä oon!"

Niin ja hei, eilen tuli arvottua Fennia-postauksen olleen arvonnan voittaja ja hän on Mustaa_valkoisella. Indiedays tulee olemaan sinuun yhteydessä voittosi kunniaksi. Onnea siis voitosta!


Terkuin,


P.S. Tänään on viimeinen päivä aikaa osallistua blogissani KitchenTime-arvontaan. Arvontaan pääset tästä! Huomenna paljastan voittajan nimen täällä blogin puolella uudessa postauksessa.


4 kommenttia

  1. Paljon onnea syntymäpäivänäsi!

    VastaaPoista
  2. Aurinkoista syntymäpäivää sinulle <3

    Ja miten ihana ylläri heti aamusta!! Mä en ole varmaan koskaan voittanut mitään:) Kiitos!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.