Terassin keväinen ilme - kukat matkalla!

13. toukokuuta 2016


Oikein mukavaa perjantaita kaikille teille!

Ihanaa, kuinka ilmat on lämmennyt sitten viime kuusta. Tätähän voi jo kohta alkaa kutsua kesäksi, vaikka itse miellän kesän alkavan virallisesti kesäkuussa. Lämpenevät ilmat alkavat luoda ihanan leppoisaa painetta panostaa oman kodin ulkotiloihin. Nimittäin mitä ihanempia säitä luvataan, sitä enemmän aikaa tulee pihalla ja terassilla vietettyä. Oma terassi oli talven jäljiltä varaston näköinen sävellys ja omaa silmää alkoi jo huhtikuun alussa harmittaa varastomainen fiilis. Niinpä sitä tarttuikin toimeen ja siivoi terassin kevätkuntoon ja asetteli muutaman sisustustyynyn polyrottinkiselle sohvaryhmälle tuomaan pehmeyttä ja keväistä fiilistä. Vaikka ilme koheni jo huomattavasti, olisi nyt aika hankkia myös kesäisiä kukkia omalle terassille niille varattuihin istutusruukkuihin. Toinen paras ystäväni oli jo vappuna laittanut omalle etukuistille kauniita, pinkin värisiä kukkia esille, joten itsellekin tuli kova tarve saada kevättä ja kesää esille omalle etu- ja takaterassille.

Tänään olisi siis tarkoitus töiden jälkeen käydä muutamassa puutarhassa vierailulla ja tehdä päätöksiä oman terassin tämän vuoden kesäkukkasista. Jokavuotiset hortensiat olisi kyllä aivan ihana vaihtoehto, mutta pitäisikö sitä sittenkin valita tänä vuonna jotain ihan muuta eikä aina samaa? Katsotaan mitä minulle tarttuu mukaan puutarhasta ja mikä väri voisi tänä kesänä ihastuttaa meidän terasseilla.Keväisin viikonlopputerkuin,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.