Vähemmän on enemmän - perus voi olla kuin juhlaa

11. toukokuuta 2016


Oikein aurinkoista keskiviikkoaamua!

Olipahan otsikko tälle postaukselle, ehkä sekavin ikinä, mutta parempaa ei nyt tästä runosuonesta puhjennut. Tarkoituksenani oli ilmaista sitä miten ihan perusjuttu voi olla myös juhlallinen. Ja nyt siis puhun pukeutumisjutuista. Oikeastaan tuo lause käy toteen pukeutumisessa, sisustuksessa kuin missä tahansa asiassa. Aina ei tarvitse olla glamouria ollaakseen upeaa. Joskus perusjutut toimii paremmin ja tuntuvat itselle hyvältä. Tämä asia ja ajattelutapa on itselle aika uusi juttu. Ennen nimittäin arvostin paljon kaikkea upeaa ja mahtavaa ja viimeisen vuoden aikana sitä on alkanut saamaan ihan perusasioista yhtä upeaa ja mahtavaa fiilistä. Asennekysymys siis, jossa itse olen tehnyt kantapään kautta täyskäännöksen hyvällä tavalla.

Vähemmän on enemmän, niinhän sitä sanotaan. Tätä ajattelutapaa olen alkanut soveltaa pukeutumisessani näin kevään tullen. Ja en tarkoita sitä, että vaatteiden tarvisi olla paljastavia, vaan nyt puhun ihan perusvaatteista. Itse puen arkisin päälle tyyliltään siistejä vaatteita. Tässä nyt pyörittelen sanoja päässä miten ilmaista omaa tyyliä ilman, että se kuulostaisi mitenkään leuhkalta tai ymmärtäisitte sitä väärin. Itse olen mieltynyt tyylikkäisiin vaatteisiin, mikä voi olla ostettu ihan perus vaatekaupasta ja on edullinen ostos. Itse en ole melkein koskaan laittanut yhteen vaatteeseen yli 150€, jos nyt juhlamekkoja ei lasketa. Minusta edulliset vaatteet palvelevat omaa vaatekäyttäytymistä ja siksi suosin edullisia vaateliikkeitä.

Viime viikolla osallistuin toisen parhaan ystäväni kanssa Vero Modan klubi-iltaan, joka siis järjestettiin paikallisessa myymälässä. Vaatteiden lisäksi oli tarjolla stailausta ja kampausten tekoa halukkaille. Tästä illasta itselle tarttui mukaan muutama perusvaate, jota en ilman mukavan myyjän apua olisi itse osannut koskaan hankkia. Ihastuin erityisesti tähän harmaaseen peruspaitaan, jonka yhdistin leggareiden ja statement-kaulakorun kanssa. Miten juhlallinen peruspaita voikaan olla, kun siihen yhdistää näyttävän kaulakorun? Tällä asukokonaisuudella voisin mennä mihin tilaisuuteen tahansa ja se tuntui tosi mukavalta.Kiitos ystävälleni mukavasta seurasta!

Terkuin,


6 kommenttia

 1. Hei pakko kysyä, että saitteko teidän kodin myytyä siinä yksityisnäytössä, kun kohde näyttää olevan kadonnut myynnistä?

  Aivan mielettömän upeaa, jos näin nopeasti se meni!

  //H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan kuinka käy :) Ilmoittelen kyllä sitten täällä, kun jotain muutoksia tapahtuu ja asiat on satavarmia.

   Poista
 2. Hei,
  Olen tässä ihastellut kotianne. Olemme myös rakentamassa ja pohdinnassa on sisämaalit. Mitä värisävyjä te olette käyttäneet? Erityisesti ylläoleva makkari, olohuone ja lastenhuone kiinnostavat. Vai onko niissä sama maali?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä olohuone ja makkari on sävyillä Tikkurilan V481 ja lastenhuone Tikkurilan Mulperilla.

   Poista
 3. Kaksi hyvin eri tyyppistä kommenttia olet saanut tähän kirjoitukseesi. Kumpaankaan et ole vastannut. Miksi julkaiset kommentteja, mutta jätät vastaamatta niihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä melkein aina vastailen kaikkiin kysymyksiin, heti kun vaan siihen kerkiää :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.