Asuntomessukohde: Hartman Koti Salmiakki

1. heinäkuuta 2016


Oikein mukavaa huomenta!

Tänään olisi aika pureutua tämän vuoden Seinäjoen Asuntomessujen ensimmäiseen, mielenkiintoiseen ja kauniiseen kohteeseen ja sen sisustukseen. Kyseessä on nimittäin Hartman Kodin kohde Salmiakki, joka kiinnitti huomioni kauniilla sisustuksella, lämpimillä väreillä ja modernilla ulkoasulla. Kerrosalaa tässä kodissa on 206m2 ja huoneistoalaa 171m2. Itse kuvailisin tätä Asuntomessukohdetta sanoilla harmooninen, rauhallinen ja kodikas.

Hartman Koti Salmiakki on koti, jossa on arjen luksusta. Ulkoverhouksessa on käytetty rosoista rappausta ja sileää puuta. Sisään astuessa olohuone aukeaa avarana toivottaen tulijan tervetulleeksi. Valoisa olohuone onkin talon keskiössä toimien linkkinä ala- ja yläkerran välillä. Kaksikerroksisessa kodissa yläkerran makuuhuoneet ovat pyhitetty levolle. Tätä kotia on sisustettu suurella sydämmellä ja hartaudella yhdessä asiakkaiden kanssa. Sisustuksessa on pyritty kunnioittamaan talon arkkitehtuuria, jossa on aavistus jotain edesmenneen suuren arkkitehtimme Alvar Aallon kädenjälkeä. Sisustuksessa se näkyy muutamissa yksityiskohdissa ja koti on tyyliltään klassisen moderni pienellä skandinaavisuudella höystettynä. Kaikissa pintamateriaaleissa on haluttu käyttää maanläheisiä ajattomia sävyjä, jotka kestävät aikaa.

Tässä ensimmäisiä kuvia Hartman Koti Salmiakista. Kuvista välittyy mielestäni hyvin tämän kodin rauhallisuus ja arjen luksus.

Kaunis kohde ja ehdottomasti tutustumisen arvoinen, jos Asuntomessuille olette menossa käymään.

Kesäisin terkuin,


3 kommenttia

 1. Kaunista! Kyllä se on taas messuille mentävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tämä on niin kodikkaan näköinen kohde :) Itsekin odotan messuja kovin.

   Poista
 2. Iso plussa siitä, että eteisen yhteydessä on oma vaatehuoneensa.
  Mutta miksi ihmeessä käynti saunaan ja kylpyhuoneeseen eteisen kautta? Järjetön ja hankala ratkaisu.

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.