Eiliset sambajuhlat ja tyhjenevä koti

19. kesäkuuta 2016


Aah!

Tämän viikonlopun voi jo tässä vaiheessa kiteyttää yhteen sanaan, nimittäin aah! Vuoden tanssitreenit on taas tiivistetty ja vapautettu kukkaan yhtenä päivänä. Eiliset sambakarnevaalit oli taas niin upea tapahtuma ja pelkkä eilisen muistelu pistää hymyilyttämään. Vesisateen pelko on joka vuosi läsnä, mutta tänä vuonna saimme sen todellakin kokea ryöppyävänä määrin ja olo oli kuin olisi käynyt uimassa vaatteet päällä. Vettä satoi taivaalta niin paljon, että nyt on vaan pidettävä sormet ristissä, ettei sitä vaan vilustu ja ole kipeä juhannuksena. Mutta oli se sambaaminen ja tanssiminen Helsingin kaduilla jälleen kerran niin ihanaa. Nyt on siis lupa levätä tämä kesä ja jatkaa innokkaan harrastuksen harrastamista taas elokuussa uuden esiintymisen kera.

Samba ja sambaamisesta on hyvä hyppää päivän aiheeseen, joka on tyhjenevä kotimme. Muuttoauto starttaa minä hetkenä hyvänsä ja tänään olisi tarkoitus viedä kodistamme kaikki huonekalut uuteen kotiimme. Tänään on siis täysi pöhinä päällä ja tavara vaihtaa kotia tiuhaan tahtiin. Miten vanha kotimme tuntuukin niin tyhjältä, vaikka olemme vieneet vasta osan tavarasta uuteen, väliaikaiseen asuntoomme. Mutta nyt on pakko jatkaa muuttoon valmistautumista ja pakkaa autoihin kaikki laatikot ja tarvittavat jätesäkit mukaan. Edessä on toinen rankka päivä! Eilen tanssittiin sambaa, tänään rumbataan muuttoa.
6 kommenttia

 1. Jänniä hetkiä, tsemppiä muuttoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sukhimatot! Onneksi rumba on kohta ohi :)

   Poista
 2. Tsemppiä ihanasta kodista luopumiseen. Uskon sanontaan, kun yhden oven sulkee niin toinen aukeaa. Seuraava kotinne on varmaan vielä ihanampi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin minäkin uskon ja nyt kumminkin puhutaan vaan asunnoista. Kyllä se suraava, mukava koti vielä eteen tulee :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.