Hurahdus talohyllyihin ja voihan kettu mikä stressi

8. kesäkuuta 2016


Oikein kivaa huomenta tähän keskiviikkoiseen aamuun!

Mikä ihana vesisade! Tätä on niin odotettu ja meidän kodin nurmikko kyllä kiittää. Siitepölyt huuhtoutuu tämän vesisateen kanssa pois ja elämä on taas niin paljon helpompaa. Aamu on jälleen kerran alkanut tyttöjen viennillä päiväkotiin ja töiden käynnistymisellä omalla työpaikalla. Takana on jälleen kerran oikein mukava viikonloppu ja viikon aloitus maanantaisten kuvausten jälkeen. Täytyy kyllä myöntää, että tuleva asuntotilanne ja muuttaminen alkaa pahasti stressaamaan itseäni, sellainen stressi-Erkki kun luonteeltani olen. En varmasti ole ainoa, joka miettii muuton organisointia ja haluaisi saada homman purkkiin mahdollisimman pian ja vaivattomasti. Tavaraa on jo alettu pikkuhiljaa pakkaamaan ja kantamaan uuteen, väliaikaiseen kotiimme. Muistiin palautui hyvin nopeasti syyt, miksi inhoan muuttamista. Varsinkin, kun muutamme nyt väliaikaisesti asumaan puolet pienempään asuntoon. Tavaroita pakkaillessa ja kotia siivotessa sitä huomasi, että olisi mukava jos uudesta kodista löytyisi jonkinlaisia seinähyllyjä, joihin voisi laittaa esille tyttöjen tärkeitä leluja. Nythän nuoremman tytön huoneesta löytyy Alice & Foxin valkoinen talohylly, jossa säilytämme nuoremman tytön tärkeitä tavaroita. Myös vanhempi tyttömme haluaisi laittaa esille hänelle rakkaita esineitä ja hahmoja, mutta mitään sopivaa hyllyä ei ole löytynyt.

Keräsinkin tähän alle löytämiäni kauniita talohyllyjä, jotka on kyllä syötävän söpöjä. Kollaasista löytyy myös jo meiltä löytyvä valkoinen talohylly, johon olemme olleet kyllä erittäin tyytyväisiä. Nämä talohyllyt olisi kyllä mukava lisä omaan kotiin sitten joskus. Talohyllyt olisi kyllä helppo toteuttaa DIY-ajatuksella itsekin ja hintaa ei hyllyille varmaan paljoa tulisi. Hyllyjen taustat voisi päällystää erilaisilla tapettien jämillä, mitä meiltäkin muutamaa erilaista löytyy.  Täytyykin pohtia mitä me vanhemman tytön kanssa voisimmekaan yhdessä puuhata ja rakennella.

Oikein mukavaa keskiviikkoa teille kaikille ihanille!


Kuvat: Jollyroom

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.