Juhannuksen viettoa ja mukavaa puuhaa

23. kesäkuuta 2016


Oikein ihanaa juhannusaaton aattoiltaa teille kaikille!

Juhannus on kyllä kuin joulu, eli mukavaa rentoutumisen aikaa perheen, sukulaisten ja ystävien seurassa. Myös säät on yleensä aikalailla linjassa juhannuksena ja jouluna, nimittäin viime vuonna jouluaatto taisi olla lämpimämpi kuin juhannus täällä Etelä-Suomessa. Onneksi tänä vuonna pääsemme nauttimaan paljon lämpimämmistä säistä kuin viime vuonna, ehkä. Meidän juhannuksen tekemiset koostuu ystävien luona grillailusta, sukulaisten mökillä vierailusta ja yhteisestä perheajasta. Moni aloittaa lomansa tästä päivästä eteenpäin ja aika mukavaan aikaan säiden osalta. Itselläni loma alkaa vasta heinäkuun puolella, mutta onneksi siihen ei ole enää pitkää aikaa.

Tänä juhannuksena nautitaan grilliruoista, raparperijuustokakusta ja monista muista herkuista! Rentoutukaa, pitäkää hauskaa ja muistakaa olla veden äärellä varovaisia. Itse ainakin nautin tästä juhannuksesta ihan täysillä! Joten lyhyestä virsi kaunis. Pitäkää hauskaa ja kuullaan taas sunnuntaina uusien juttujen parissa, suoraan uudesta kodistamme.
Mukavaa juhannusta!Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.