Kesä starttaa ja Kitchentime-arvonnan voittaja!

1. kesäkuuta 2016


Kesä, kesä, kesä! Se on kesäkuu! Kesä on sitten virallisesti avattu ja käynnistetty. Säät kirjaimellisesti hellivät meitä ihanalla auringolla ja helteellä. Itse ennustan tästä kesästä tulevan aikas mahtava ja paljon olisi suunnitelmia kesää varten valmiina. Itse pidän kesäloman vasta heinäkuussa, joten vielä saa vähän yli kuukauden tehdä töitä, jotta sitä voi sitten hyvällä omatunnolla lomailla täysin rinnoin. Kyllä nämä aurinkoiset säät selvästi näkyvät ihmisten mielenlaadussakin, koska esimerkiksi kaupassa käydessä näkee vain aurinkoisia ja hymyileviä ihmisiä ympärillään. Miksi nyrpistellä, kun aurinko paistaa ja kesä on vasta alkamassa?

Toivottavasti upeat säät jatkuvat koko kesän läpi, koska parin viikon päästä pitäisi tanssia taas sambaa joka vuotisessa sambakarnevaalikulkueessa Helsingin kaduilla. Viime vuonna vettä satoi ennen kulkuetta ja huulet sinisinä odottelimme kulkueen lähtöä. Onneksi sade taukosi kulkueen startattua ja hiki nousi pintaan 1 1/2 tunnin tanssin jälkeen. Kesäkuisia karnevaaleja jo kovin odotellessa! Pidetään siis sormet ja varpaat ristissä sen osalta, että saisimme tanssia kuumissa, brasilialaisissa tunnelmissa koko kulkueen ajan.
Tänään minun piti arpoa myös Kitchentime-postauksen arvonnan voittaja ja tällä kertaa voittajaksi valkkautui nimimerkki Elämän Helmiä. Onnea voitosta ja olen toimittanut yhteystietosi Kitchentime:lle! Todella kivasti tähän arvontaan osallistuitte ja kauniita kommentteja tuli kyllä yllinkyllin.

Oikein aurinkoista päivää toivottaen,


4 kommenttia

 1. I follow your blog for a long time. It is particularly interesting and inspiring. All are great. I like the house very much. Looking forward new posts!
  Greetings,
  Mia Coman, Sighisoara-Rumanien

  VastaaPoista
 2. Oi ihanaa! Iso kiitos onnettarelle <3
  Päivi

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.