Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu!

20. kesäkuuta 2016


Oikein mukavaa juhannusviikon alkua teille ihanat!

Ihana viikko käynnistyy töiden merkeissä, kuten joka viikko normaalisti. Tämä viikko onkin lyhennetty viikko, koska perjantaina on juhannusaatto. Meidän suunnitelmat on jo hyvin selvät ja tiedossa on kyllä kaikkea mukavaa perheen kera suvun ja ystävien parissa. Haikeita hetkiä tullaan tällä viikolla pakosti kokemaan, koska luovutamme keskiviikkona meidän nykyisen kodin avaimet uusille asukkaille ja samalla heitämme hyvästit kauniille kodillemme.

Harmittaako yhtään luovuttaa suunnittelemamme omakotitalo toisille asukkaille? No joo ja ei. Aina kun oman asunnon myy, tulee luovutuspäivänä pieni haikeus, mutta kun sitä tietää löytävänsä aina vielä ihanemman kodin, niin haikeudet jää taakse aika pian. Varsinkin kun tästä muuttorumbasta selvitään, ei sitä ihan heti tee mieli lähteä siirtämään omia tavaroita seuraavaan kotiin. Meillä on mielessä kaupungistamme tietty alue mille haluisimme muuttaa, joten katsotaan nyt kauan asumme uudessa vuokrakodissa. Onneksi uuden asunnon kanssa ei ole mitään kiirettä. Joten eiköhän nautita ihan rauhassa tästä juhannusviikosta ja stressataan sitten joskus myöhemmin!


Mukavaa maanantain aloitusta kaikille!


3 kommenttia

 1. Haikeaa varmasti on,muistan itsekin kuinka vaikea oli luopua ekasta itsetehdystä talosta.mutta sitten tilalle tuli toinen,eikä nyt enää tuntuisi vaikealle luopua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Aikku. Näin minäkin uskon tapahtuvan, että sitten kun joskus muutamme uuteen kotiin, huomaan naureskelevani näille haikeuksille.

   Poista
 2. On se aina hiukan haikeaa muuttaa, liittyyhän siihen kotiin omia elämänvaiheitaan. Onneksi on kuitenkin muistot, joita kukaan ei vie pois. :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.