Lomasuunnitelmia, parveketunnelmia ja arvonnan voittaja

29. kesäkuuta 2016Keskiviikko eli keskellä viikkoa mennään, ainakin melkein! Kesäloma alkaa jo aika usein pyörimään mielessä ja sitä niinkuin odottaa jo ensi viikon perjantaita, jolloin meidän kesäloma alkaa. Ihan sama sataako vai paistaako, koska lomalla pystyy tekemään asioita sekä ulkona että sisällä. Viime kesänä pidin ruhtinaalliset 5 päivää lomaa, jolloin matkustimme Ruotsiin heinäkuussa. Viime kesä oli niin kylmä, että puolet reissusta vietettiin keskellä heinäkuuta takit päällä ja pipot päässä. Säältä on siis turha odotella mitään isompia, koska sää on mikä on ja se ei tämän naisen lomatunnelmia lannista, vaikka vettä sataisikin koko loman ajan.

Itselläni on siis tänä vuonna kolmen viikon kestoinen kesäloma ja tarkoituksena olisi suunnata vaikka minne lomailemaan. Ulkomaan reissua johonkin maahan olemme suunnitelleet, Asuntomessut 2016 on ihan pakko käydä Seinäjoella katsomassa ja paljon veneilyä olisi suunnitteilla eri paikoissa. Harmikseni en kerkiä työkiireiden takia ensi viikon torstaina järjestettäville Asuntomessujen pressipäiville, jolloin olisi ihan paras päivä kuvata kohteet rauhassa. Tällöin kohteita pääsee myös kuvaamaan paljon laajemmalta kuvakantilta, koska tiloja ei ole suljettu samallalailla, kuin mitä ne messujen aikana on rajattu. Harmin paikka, mutta ensi vuonna olen satavarmasti taas pressipäivillä ensimmäisten joukossa kuvaamassa ja bloggamassa suosikkikohteistani.

Muuten tämä kesäloma vietetään kaikkea mukavaa puuhaten perheen, ystävien, sukulaisten ja omien harrastusten parissa! Jos tätä uutta kotiakin saisi vähän ehostettua kuntoon ja viihtyisämmäksi.


Eilen illalla arvoimme myös SisustaUlkona-verkkokaupan kanssa järjestetyn arvonnan voittajan. Voittajaksi tällä kertaa onnetar suosi kommentoijaa nimeltä Jaana Savolainen. Onnea Jaanalle!

Rentouttavaa keskiviikkoa toivottaen,


1 kommentti

  1. It is superb as hydrangeas and where it is located. I like a lot of light that accentuates the beauty of the dish black and white things around da charm.
    I want an unforgettable summer!
    Warm regards, Mia

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.