Meidän koti myyty!

3. kesäkuuta 2016


Nyt sen voi vihdoinkin paljastaa!

Noh, moni sen on jo itse päätellyt ja aavistanut. Meidän koti on myyty. Kuukauden verran kotimme ehti olla myytävänä ja nyt se on saanut uudet omistajat. Asumme tässä kodissa vielä parin viikon ajan ja sen jälkeen olisi edessä muutto. Tämä kaikki tuli niin yllättäen, että uutta omistuskotia emme ole vielä löytäneet, vaan muutamme hetkeksi vuokralle. Asumme vuokralla niin kauan, kun seuraava mukava koti löytyy. Täytyy kyllä todella myöntää, että tämä kaupanteko pääsi oikein yllättämään nopeudellaan, koska ajattelin meidän asuvan tässä kodissa vielä joulunakin. Nyt kaunis kotimme on saanut uudet omistajat ja kohta he pääsevät tänne vielä muuttamaan. 

Itselleni tuli oikeastaan aika helpottunut olo, ei yhtään surullinen. Tämä on ollut aivan ihana koti ja se saa kyllä ihanat, uudet asukkaat. Olemme jo alkaneet pikkuhiljaa siirtää tavaraa uuteen, väliaikaiseen kotiimme ja viimeisen yön vietämme täällä 21.6. Sen jälkeen uusi lehti käännetään taas meidän elämässä ja muutto on tehty. Jatkan bloggailua ihan normaaliin tapaan myös vuokrakodista. Sisustuksen suhteen vuokralla asumisessa ei ole paljoa tehtävissä pintamateriaalien osalta, mutta jos teitä kiinnostaa sisustushöpötykseni myös vuokra-asunnosta käsin, niin ehdottomasti jatkan bloggailua samaan tahtiin, kuin tähänkin mennessä. Toivotaan, että uusi ostokoti löytyisi mahdollisimman pian. Sormet ihan syyhyävät jo ideoinnista ja sisustamisinnosta!"Kun yksi ovi sulkeutuu takana, toinen avautuu edessä"

Erittäin innokkain fiiliksin,


12 kommenttia

 1. Onnea kodin pikaisesta myynnistä. Mutta miksi, ette tykänneet asua noin ihanassa kodissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana koti oli, mutta nyt on aika siirtyä seuraavaan ja etsiä seuraava unelmien koti. Kiitos onnitteluista! :)

   Poista
 2. Kiinnostusta kyllä riittää sinun jutuillesi! Itse asiassa vuokra-asunnon sisustaminen saattaa kiinnostaa montaa ihmistä, eli kuinka saada asunnosta mieleinen ilman remonttia.

  Millaista asuntoa olette tilalle etsimässä? Siitähän saattaisi olla hyötyä "avata suunsa" täällä blogissa, joku lukijahan (tai saattaa tuntea toisen) saattaa olla harkitsemassa sellaista joista te haaveilette.

  Voimia muuttoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kokeilla tätä kanavaa, jos vaikka joku huomaisi täältä meidät. Kiitos siis vinkeistä!! :)

   Poista
 3. Onnea uuteen väliaikaiseen kotiin. Kyllä mielellään luetaan blogia jatkossakin. -päivikki-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja oikein ihana kuulla tälläistä palautetta! Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 4. Onnea älyttömästi nopeista kaupoista ja onnea uuden kodin etsimiseen! Ehdottomasti seurailla haluan myös väliaikaisen kodin kuulumisia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihana kuulla, että kiinnostusta tähän aiheeseenkin löytyy :)

   Poista
 5. Onnea asuntokaupoista! <3 Tsemppiä muuttoon ja kodinetsintään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Kyllä muuttaminen voi olla ihan... varsinkin pakkaaminen :D

   Poista
 6. Tsemii muuttoon, se on ihan kauheaa aina mutta inventaarin tekeminen ei ole pahitteeksi. Ei teillä varmaan kyllä ole turhia nurkkiin ehtinyt kertyä. Jännä nähdä millainen se uusi unelmien koti tulee olemaan. Aika erikoista oli se, että huomasitte vasta nyt, että "toinen ei olekaan omakotitaloihminen", kuten jossain kirjoitit.

  Eiköhän blogin seuraajat pysy mukana kuitenkin. Olemme uskollista sakkia.

  VastaaPoista
 7. Onnea asuntokaupoista! Mie oikein innolla odotan, miten saat sisustettua vuokra-asunnon omannäköiseksi :) Aiotteko ostaa vai onko rakentaminen käynyt mielessä? :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.