Omien syntymäpäivien viettoa Two Oceansin viinien parissa!

5. kesäkuuta 2016


Oikein mukavaa sunnuntaista huomenta!

Tänä viikonloppuna moni on juhlinut koulujen loppua ja monen valmistujaisia. Näiden hienojen juhlien takia päätimme viettää minun syntymäpäiviä jo ennakkoon yhdessä parhaimpien ystävien kanssa. Yhdistimme minun syntymäpäivät heidän syntymäpäivien kanssa, jolloin vietimme 93-vuotis syntymäpäiviä, kaikki yhdessä! Näiden yhteisjuhlien etkot tuli vietettyä paikallisessa ravintolassa herkkuja nauttien ja jatkot naisten kesken oli päätetty järjestää meidän kotona hyvän juoman ääressä. Pääsimme nimittäin maistelemaan 3 erilaista viiniä, koska blogini pääsi mukaan Indiedaysin ja Two Oceansin kampanjaan. Tämän kampanjan ideana oli nauttia ihanaa, ainutlaatuista aikaa tärkeimpien ihmisten seurassa, laadukasta viiniä maistellen. Itse valitsin vieraaksi tällä kertaa parhaat ystäväni, jotka tekivät illasta jälleen kerran ikimuistettavan. Näistä hetkistä tulee erityisiä, kun puitteet on kohdallaan!

Two Oceans on suuren eteläafrikkalaisen Distell-alkoholijuomatalon tuotemerkki. Two Oceans saa nimensä kotiseudultaan Etelä-Afrikasta, jossa Hyväntoivonniemellä risteää kaksi voimakasta valtamerta. Lämmin Intian valtameri kohtaa kylmän Atlantin, mikä aikaansaa hyvin erityislaatuisen ilmaston. Kahdelta mereltä nousevat raikkaat tuulet ja sumu viilentävät ilmastoa, minkä ansiosta rypäleet kypsyvät hitaammin ja viinit saavat raikkaan hedelmäisyyden ja hapokkuuden.


Meidän aikuisten naisten yhteinen, erityinen hetki tuli siis vietettyä meidän kotona ihan parhaassa seurassa. Seurasta teki vielä paremman viininmaisteluhetki, koska illan aikana päädyimme testaamaan Two Oceansin eri viinejä. Heiltä löytyy todella kivat hanapakkaukset jokaisen makuun, eli punaviini Shiraz 3 litrasena, valkoviiniä Fresh & Fruity 3l ja kätevä viinipussi Pinot Grigiota. Meidän ehdoton ykkössuosikki oli Shiraz punaviini, jonka maku oli niin täydellinen. Tiedättekö sen tunteen, kun lämpimän leivän päälle laittaa voita? Kuinka hyvältä se lämmin leipä maistuu ja syömistä ei pysty lopettaa. Sama juttu meillä kävi tämän Two Oceansin punaviinin kanssa. Mitä enemmän viiniä maisteli, sitä enemmän sen mausta tuli nautittua. Kaikki me ihastuimme sen keskitäyteläiseen, marjaiseen makuun. Tämä punaviini oli tarpeeksi mietoa maultaan ollakseen juuri sopiva meidän illanvieton suosikiksi. Yhdistimme tämän punaviinin mansikkajuustokakun kanssa yhteen ja lopputulos oli erittäin miellyttävä.


Nämä hanapakkaukset ja viinipussi on kyllä helppo ottaa mukaan esimerkiksi kesäpiknikille. Jos haluaa vähemmän painoa, suosittelen viinipussia eväskorin täytteeksi. Viinipussi on hyvin kevyt ja mahtuu hyvin pieneenkin tilaan. Pussista oli helppo ottaa kuivaa valkoviiniä suoraan lasiin, vaikka voisi luulla joustavan pussin olevan aika hankala lasin täyttöön. Minun vieraat olivat erittäin tyytyväisiä Two Oceansin valko- ja punaviinitarjontaan ja viinit kruunasivat illan upeasti. 

Harvoin viinit menevät yhteen juustokakun kanssa, mutta marjaisa Shiraz-punaviini täydensi kakun marjaisaa makua mukavasti. Yleensä viinit yhdistetään suolaisiin ruokiin, mutta me nautimme niistä hyvinä seurustelujuomina yhdistettynä makeaan jälkiruokaan. Onneksi viinejä jäi vielä sen verran jäljelle, että pääsemme niitä vielä uudestaan nauttimaan myös juhannuksena. Silloin voisi kehittää viineistä vaikka jonkinlaisia maistuvia drinkkejä. Varsinkin Jäämeri ja Koralli olisivat sopivat drinkit juhannuksen viettoon!

Kiitos parhaat ystäväni mukavasta illasta!

Terkuin,

*Toteutettu yhteistyössä Indiedaysin ja Two Oceansin kanssa*

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.