Sambaa sateessa ja kotimme valkoinen, korkeakiiltoinen keittiö

17. kesäkuuta 2016


Oikein mukavaa viikonlopun aloitusta taas kerran!

Ensi viikonloppuna on jo juhannus. Sitä ennen pitäisi kotia tyhjentää ja huomenna olisi tiedossa kesän yksi kohokohta, eli Helsingin Sambakarnevaalit. Tätä hetkeä ja lauantaita on taas vuoden verran odotettu ja sitä varten treenattu, joten nyt on aika taas pukeutua samba-asuihin ja juhlia kesän sambariemua kuumissa tunnelmissa. Viime vuonna satoi vettä koko päivän ja juuri kun meidän piti startata, vesisade loppui. Nyt säätiedot näyttävät erittäin huonolta ja sateiselta, joten katsotaan olemmeko kuin uitettuja koiria ja litimärkiä vai taukoaako sade juuri siinä kolmen jälkeen. Niin tai näin, Helsingin keskustassa sambataan sydämen kyllyydestä.

Tänään esittelen yhden toivepostauksen meidän kodista, nimittäin kotimme valkoisen, korkeakiiltoisen keittiön. Suosituilla hakusanoilla, kuten "korkeakiiltoinen keittiö" ja "coconut white kitchen", tullaan blogiini niin usein, että tämä postaus on hyvä toteuttaa kerran vielä. Meidän valkoinen, korkeakiiltoinen keittiö ja muut saman sarjan kiintokalusteet on tilattu paikalliselta keittiötoimittajalta Novillolta. Halusimme aikoinaan modernin keittiön ilman vetimiä, jossa kaikki kodinkoneet on integroitu kaappien sisälle. Koskaan emme joutuneet pettymään tähän keittiöön ja suunnittelisin sen ihan samalla toteutuksella uudelleen, jos pitäisi moderni keittiö vielä johonkin taloon asennuttaa.
Ihanaa viikonloppua kaikille!


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.