Syntymäpäivälahja itselleni - harmaa Lumoan Astrid + juhannuksen purkua

27. kesäkuuta 2016


Huomenta kesäkuun viimeiseen viikkoon!

Miten teidän juhannus sujui? Oliko teillä mukavaa ja kaikilla oli hauskaa? Itselläni oli ainakin ihan mahtava juhannus ja tosi kivoilla fiiliksillä sitä käynnistelee kesäkuun viimeistä viikkoa. Juhannuksena tuli mökkeiltyä, veneiltyä ja käytyä sukulaisten luona. Eli tuli tehtyä juuri sitä mitä me suunnittelimmekin. Jotenkin juhannuksesta jäi päälle pieni loman tunne ja sitä olisi kyllä mieluusti käynnistänyt tämän viikon kesälomalla, mutta onneksi oma loma häämöttää jo ensi viikolla ja ensi viikon perjantaina voi kello 15.00 jälkeen sulkea tietokoneen hyvillä mielin,

Voihan hertsileidi, täytyy kyllä todeta juhannuksen jälkeen. Olen tämän kesäkuun sykkinyt sellaista vauhtia eteenpäin ja järjestellyt kaikkia asioita kuntoon niin, että olen täysin unohtanut tänne blogin luonnoksiin jo kesäkuun alussa ostamani syntymäpäivälahjan esittelypostauksen. Huh, pitäisikö sitä ihan nyt pikkaisen rauhoittua ja hetki levätä? Jospa ottaisin tänään illalla lasten mentyä nukkumaan pienen ajan itselleni ja katsoisin mitä sitä toukokuun lopulla ja kesäkuun alussa tänne blogini luonnoksiin onkaan hukkunut ja jäänyt unholaan. Hetki aikaa itselle ja blogille siis tiedossa.

No kumminkin, nyt ajattelin esitellä "uuden" luottomekkoni, joka kelpaisi mihin tahansa päälle laitettavaksi. En tiedä onko se mekon väri ja malli, mutta itselleni tulee vähän isänmaallinen olo, koska mekko muistuttaa ehkä vähäsen väriltään Lottien käyttämiä mekkoja. Ensimmäisen kerran kun sen päälleni laitoin, tuli heti mieleen Lotat ja Lotta Svärd-säätiö. Ja tämä ei siis ole millään tavalla huono juttu. Voisiko tämä olla moderni versio perinteisestä ja kunnioitettavasta mekosta, mitä urhoolliset ja rohkeat naiset ovat käyttäneet sota-aikoina ja niiden jälkeen? Mekko, josta nyt puhun, on siis Lumoan Astrid-mekko harmaan värisenä. Jotenkin harmaa on niin perusväri ja tosi tylsä, mutta itse ihastuin sekä väriin että mekkoon täysin. Mikä parasta, mekossa on taskut. Itse rakastan taskullisia mekkoja, koska ne on niin käytännöllisiä. Mekko ei ole tylsä harmaa, koska sen kaula-aukossa kulkee kaunis vaalea pitsi, mistä Lumoan tunnistaa helposti. Mekko on samalla kaunis ja herkkä.


Huomennakin töihin lähden tämä mekko päällä. Aika paljon sitä on jo tullut käytettyä sekä töissä että vapaa-aikana. Mekkoa löytyy myös mokan värisenä (ruskehtavan beige), mutta itse ihastuin harmaan väriin. Nyt on hyvä käynnistää työpäivä kaunis mekko yllään! Mukavaa maanantain alkua teille ja oikein mukavaa viikkoa! Keskiviikkona paljastan SisustaUlkona-verkkokaupan kanssa arvonnan voittajan, kun sen huomenna arvon. Joten kuullaan taas keskiviikkona aamulla.


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.