Uudessa kodissa + arvontamuistutus 100€ lahjakorttiin

26. kesäkuuta 2016


Oikein mukavaa juhannussunnuntaita!

Toivottavasti teillä on on ollut mukava ja rattoisa juhannus. Meillä on ainakin takana mukava mökkeilyjuhannus, mitä olemme viettäneet jo monta vuotta peräkkäin. Minusta juhannus ja mökkeily kuuluvat erittäin vahvasti yhteen, jos siihen on vain mahdollisuus. Nyt kun tyttömme kasvavat niin hurjaa vauhtia, helpottuu mökillä olokin, kun tytöt voivat puuhastella muiden sukulaisten kanssa. Kunhan säät on kohdillaan, mökkeily on kyllä kesällä mukavaa ajanviettoa.

Uutta vuokrakotiakin pitäisi keretä laittamaan jossain vaiheessa kuntoon, mutta nyt juhannuksen ajan olen päättänyt vain rentoutua kiireisen kuukauden ja kaiken muuttohässäkän jälkeen. Sen kyllä todella tässä taas totean, että muuttaminen on kyllä aika epämiellyttävää hommaa ja uuden ostokodin löytämisellä ei tunnu juuri nyt olevan mitään kiirusta. Uusi muutto lähiaikoina ei ihan houkuta kaiken tämän kantamisen ja roudaamisen jälkeen, joten kesällä on hyvä hetkeksi aikaa pysähtyä ja etsiä uutta kotia rauhassa sitten syksyn puolella. Kunhan nyt saisi tämänkin kodin johonkin kuntoon. Tällä hetkellä tavarat on vain heitetty sisälle ja kunnollinen sisustaminen jäänyt pahasti vähemmälle. Tavaraa meillä oli niin paljon, muutimmehan 150m2 melkein puolet pienempään asuntoon. Onneksi sain hyvin tyhjennettyä turhia tavaroita ja huonekaluja pois paikallisella kirppiksellä, huuto.netissä ja tori.fi-sivustoilla, joten ihan kaikkea ei tarvinut siirtää tänne pienempään.

Tästä se pikkuhiljaa käynnistyy, uuden vuokrakodin sisustelut! Muistakaa muuten osallistua vielä tämän päivän ajan SisustaUlkona.fi-verkkokaupan lahjakortin arvontaan blogissani. Pääset postaukseen tästä.


3 kommenttia

 1. Mitä olet laittanut mm. Toriin ja huutonettiin myyntiin niin voisi katsella löytyykö sieltä mieleistä ostettavaa :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torista taitaa kaikki jo olla mennyt kaupaksi. Enää muutama juttu jäljellä huito.netissä ja sinne vielä lisäilen jotain :) Tässä käyttikseni: http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/900618

   Poista
 2. Onnea uuteen kotiin <3 Nyt hengähdätte ja hiljaa laitatte kotia. Ei ole mikään kiirus :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.